2777
2789

سلام خانوما خوبید من باردارم ماه هفتم خیلی حساس شدم بیش از اندازه فکر میکنم به همه چی و گیر میدم ما شهرستانیم پدرشوهرم اینا روستان بعد کلا از عروس انتظار کار کردن دارن منم میرم خونشون فقط ظرف میشورم و سفره میندازم و جمع میکنم از اول بد عادتشون نکردم ولی مثل اینکع میخوان خونشونو بیارن شهرستان اگرم بیارن شهرستان حتما باهاشون میرم تو یه ساختمون چون شوهرم بشدت خونواده دوسته از اونورم مادرشوهرم کمرش درد میکنه دکتر دارو داده گفته بخور خوب نشدی بیا عمل کنم چهارتام دختر داره...میترسم بیان اینجا کمرشم عمل کنه تمام کاراشو من باید انجام بدم نه برا یکی دو سال برا هرسال امروزم با مامانم حرف میزدم همین حرفو گفت من بدتر حساس شدم چیکار کنم اگه کمرشو عمل کرد و این اتفاقا افتاد لطفا نیاید بگید چقدر تنبلی و اگه مادرخودت بود اینجور میگفتی..به من خوبی نکرده مادرشوهرم و تا بوده تیکه بوده ازش خوشم نمیاد فقط راهنماییم کنید ممنون

به نام خدایی که دیدارش مرگ است 🥲🤍

به نظرم تنها شخصی که میتونه کمکت کنه همسرت هست و نباید شمارو ببره پیش خانوادش برای زندگی.. بعدشم 4 تا دختر داره چیکاره هستن؟؟ همسرت باید بگه خانومم بارداره و باید مراعات کنه ! اگه همسرت پشتت نباشه متاسفانه باید بری کاراشو بکنی :|

به نظرم تنها شخصی که میتونه کمکت کنه همسرت هست و نباید شمارو ببره پیش خانوادش برای زندگی.. بعدشم 4 ت ...

همسرم خوبه ولی مثلا یکم دوروعه ازم دفاع میکنه بهش گفتم سربسته من با خونوادت یجا زندگی نمیکنم اونم زرنگتر از این حرفاست زود گرفته ولی گفته من نمیتونم خونوادمو ول کنم عمو خاله و اینا پشت سرم میگن بعد شوهرم پیش خونوادش از من دفاع میکنه باهاشون دعوا میکنه ولی تو خلوت با مامانش دست به یکیه هرچی خانم بگه اقا انجام میده 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من والا باردار هم نیستم اما میرم خونه مادرشوهرم خودشون اجازه نمیدن کار کنم دیگه با زور خودم ی ظرفی بشورم یا ب قول شما سفره ای پهن و جمع کنم همین چهارتا جاری هستیم هممون همینجوری هستیم 90 درصد کارارو خود مادرشوهرم و خواهرشوهرم انجام میدن.

من والا باردار هم نیستم اما میرم خونه مادرشوهرم خودشون اجازه نمیدن کار کنم دیگه با زور خودم ی ظرفی ب ...

خاک بر سرشون کنن مال من حیوانن انگار از طویله درومدن

همسرم خوبه ولی مثلا یکم دوروعه ازم دفاع میکنه بهش گفتم سربسته من با خونوادت یجا زندگی نمیکنم اونم زر ...

چقدر بد سعی کن شوهرتو ی جوری بسازی و پا تو یک کفش کنی که با اونا ی جا زندگی نمیکنی.. بارداری نمیتونه کاری باهات کنه ک

خاک بر سرشون کنن مال من حیوانن انگار از طویله درومدن

اگر هم رفتی اونجا کار خواستی بکنی انقد آروم انجام بده و یکی دوتا ظرف بشکون تا خودشون پشیمون بشن و بگن بشین نمیخواد🤣🤣