سلام من بیست سالمه مامانم عادت داره دائما منو مسخره کنه و هیکل و صورتمو مسخره کنه گاها وقتی غذایی میخورم بهم میگه واقعا این همه رو میتونی بخوری ؟ یا وقتی دست به شکر میزنم سریع شروع میکنه میگه با این هیکل قند هم میخوری پرخوری عصبی شدیدی گرفتم و هر وقت کوچیکترین اتفاقی میوفته که باعث میشه استرس بگیرم میرم بیرون و تا حدی میخورم که شکمم درد میگیره اون روز اومد و گفت کف پاهات هم که صافه و بلند شروع کرد به خندیدن و من خواستم از خودم دفاع کنم که بابام با مشت کوبید تو صورت و بدنم و تا سر حد مرگ منو زد حتی گاهی کمربند یا حتی پشه کش و برمیداره و میزنه و اگه کلمه ای از دهنم در بیاد وحشناک تر میزنه بنظرتون چه راهکاری میتونم استفاده کنم ؟
من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!
برای کنکور بخون، دانشگاه دولتی شهر دور قبول شو برو درس بخون، سرکار برو و مستقل شو
دختران شاد، زیباترین دختران هستند :) وقتی به تو خیانت میکنند، انگار بازوهایت را قطع کردهاند؛ میتوانی آنها را ببخشی اما نمیتوانی در آغوششان بگیری. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیب نمیزند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.
چند کیلو هستی؟ بخاطر خودتم شده رژیم بگیر. اگه پول داری نیاز به تراپی داری . هم نیاز به دکتر تغذیه و ورزش . بهشون محل نده بابا.. تازه برات انگیزه بشه لاغر کنی و از پیششون بری
بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱
هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از همنظرها به خوبی استقبال میشه🤣