2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی😂کلامین منظورته؟گرفتم ولی خو میخاره

خواهش می‌کنم😅

خودمم 20 سالگی آبله گرفتم. یادمه خیلی می‌خارید. از سر و صورت هم زدم. بقیه بدنم درگیر نشد. خیلی سخت و شدید گرفتم ولی خداروشکر چون دستکاری نکردم اثرش نموند. 

میخوای یه چیز جالب بهت بگم فقط امیدوارم نترسی : چه دست بزنی چه نزنی یه رد کوچیکی میمونه البته بستگی به جنس پوستت داره یه پماد هست باید بری پیش متخصص برات تجویز میکنه که وقتی بزنی دیگه جاش نمیمونه من دقیققاااا نوک دماغم سمت  چپش یه کوچولو زد و با اینکه دست نزدم دیدم ای وایی وقتی خشک شده و داشته میوفتاده زخم کرده و ردش موند 

مرسی😂کلامین منظورته؟گرفتم ولی خو میخاره

کالامین به پوست من نمیساخت وقتی میزدم عذاببب میکشیدم اگر شرایط داری لخت شو و به یکی بگو با آب یا گلاب بیاد روی اون قسمت برات آروم با پارچه ضربه ای بزنه

کالامین به پوست من نمیساخت وقتی میزدم عذاببب میکشیدم اگر شرایط داری لخت شو و به یکی بگو با آب یا گلا ...

فعلا که با شوهری قهرم با کس دیگه جز اونم اونقدر راحت نیستم😂

میخوای یه چیز جالب بهت بگم فقط امیدوارم نترسی : چه دست بزنی چه نزنی یه رد کوچیکی میمونه البته بستگی ...

وایی من خیلی حساسم رو پوستم پوستم سفیده یعنی میمونه جاش😐