2777
2789
یعنی پس میره بالا

اره شک نکن 

عین فنر که هرچی بیشتر فشار بدی موقع رهاشدن بیشتر میپره و جهش داره 

خونه هم ماه ها ثابت و راکد بوده الان اگه بره بالا کل اون چند ماه هم جبران میکنه 

ماهم کلی طلا و اینافروختیم یه خونه کوچیکترم داشت فروختیم تاخریدیم 

چون مطمئن بودیم اشتباه نمیکنیم 

اره شک نکن عین فنر که هرچی بیشتر فشار بدی موقع رهاشدن بیشتر میپره و جهش داره خونه هم ماه ها ثابت و ر ...

انشالاه به سلامتی و دل خوش واقعا خونه داشتن مهمتر از اینه دنبال سود وزیان باشی

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه مستاجریم

خوب پس اصلا نباید دست دست کنید 

الان پولتون رو بانک نگه داشتین یا طلا  خریدین؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
خوب پس اصلا نباید دست دست کنید الان پولتون رو بانک نگه داشتین یا طلا خریدین؟

طلا داریم بخدا یک گرم یک گرم خریدم میگم ضرر نکنم 

پس نظر شما برای سرمایه گذاری طلا هست

بله دلار و طلا  البته تو دراز مدت

نه یکی دو ماه

اینم‌بگم داستانهای خودشو داره

بحث خرید (اینکه سرت کلاه نزارن) و نگهداری خیلی مهمه

ما یه زمانی پول  تو دستمون بود دنبال خونه می گشتیم هر چی به همسرم گفتم حداقل دلار یا طلاش کن که افت نکنه قبول نکرد

گفت یک اگه  درصد ردمونو بزنن بیان خونه سرمونو می برن برای پول . اصلا ریسک نکرد بخاطر امنیتش

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
بله دلار و طلا البته تو دراز مدتنه یکی دو ماهاینم‌بگم داستانهای خودشو دارهبحث خرید (اینکه سرت کلاه ...

طلا نگهداریش سخته خواهر شوهرم طلاهاشو دزد برد به طرز عجیبی فقط اومده بودن طلا رو برده بودن انگار فلزیاب داشتن مستقیم رفته بودن سمتش

طلا نگهداریش سخته خواهر شوهرم طلاهاشو دزد برد به طرز عجیبی فقط اومده بودن طلا رو برده بودن انگار فلز ...

منم همینو گفتم نگهداریش سخته

وگرنه ادم می دونه طلا نگه داشتن خیلی سود بیشتری داره

یکی از اشناهامون دوستش طلافروش بود

یک ککیلو طلا ازش خرید گفت دست خودت باشه من خونه نمی برم

بعد یکسال طرف زد زیرش 

شکایت کرد ازش تو این گیر و دار طلا فروشه افتاد مرد

اینم پولش رفت که رفت

ولی استارتر اگه پول نگه داشتی 

اینو بدون همین الانم ارزشش نصف شده

بجنب زودتر