2777
2789
عنوان

دوستانی که بچه و سگ دارن یه سوال دارم …

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 23 پست
خب مهر به حیوانات هم جزعی از عطوفت و روابط هست ولی راوبط انسانی و مادر فرزندی و اجتماعی کجا اون کجا

مهر و عطوفت در جایی که مزاحم زندگی حیوانات نشیم

نه اینکه حیوان رو بیاریم تو خونه همه جور بلایی سرش بیاریم

این میشه ظلم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من نه سگ دارم نه بچه

ولی اطرافم دیدم بچه هایی که از کوچیکی با سگ و گربه بزرگ شدن خیلی نسبت به طبیعت و حیوانات مهربون ترن

من با این سنم هنوز میترسم وقتی میبینن یه بچه 5 ساله میره یه سگ رو ناز میکنه خیلی ذوق میکنم واسش

توی نژاد سگ دقت کن سگ گلدن رتریور فکر کنم مناسب شما باشه

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

من نه سگ دارم نه بچهولی اطرافم دیدم بچه هایی که از کوچیکی با سگ و گربه بزرگ شدن خیلی نسبت به طبیعت و ...

گلدن خیلی دوست دارم ولی بزرگه و شرایط نگه داریش رو ندارم. اگه بگیرم یه پامرانیان مینیاتوری میگیرم.

کاربران عزیز! دقت کنید من نظر و تجربه ی کاربرایی رو پرسیدم که هم بچه دارن و هم سگ. این که شما دوست ندارید بچه تون به سگ دست بزنه یا به نظرتون من باید وقتم رو جور دیگه ای بگذرونم ذره ای برای من اهمیت نداره. من برنامه ی خودم رو برای بچه م دارم که مطابق با سبک زندگی خودمه.

والاانگار نیازه به جای روابط انسانی روابط سگی یاد بگیره🤣😅

بعضیا هم مثل ایشون هستن که ادب و تربیت خانوادگیشون رو به نمایش میذارن. درسته که سایت عمومیه ولی نیاز نیست حتما نشون بدید توی چه خانواده ای و با چه سطح فرهنگی رشد کردید.