سیندرلا۲۰۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 2895 عنوان بچه ها من ی چله برداشتم یازده روزشو نتونستم بخونم مسافرت بودم 52 بازدید | 5 پست کسی هست کمکم کنه؟؟چله نادعلی کبیر روزی ۷مرتبهانشالله حاجت روا بشیداگر هم خواستین دو الی سه روزشو بردارید همشم نتونستید ایرادی ندارع 1403/12/07 | 11:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
neloofaraneh عضویت: 1402/12/13 تعداد پست: 3693 چله اگر یک روز نخونی باید از سر بگیری و اینکه شما نیت داشتید خودتون بخونید پس خواندنش توسط دیگران قبول نیست ❤️مادَر❤️๑˙❥˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا๑˙❥د
سیندرلا۲۰۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 2895 چله اگر یک روز نخونی باید از سر بگیری و اینکه شما نیت داشتید خودتون بخونید پس خواندنش توسط دیگران قب ... چله گروهیه...من نتونستم همزمان با یچه های گروه پیش برم..یعنی این ده روزو من پخشش کنم بین روزای دیگ ایرادی ندارع؟
neloofaraneh عضویت: 1402/12/13 تعداد پست: 3693 چله گروهیه...من نتونستم همزمان با یچه های گروه پیش برم..یعنی این ده روزو من پخشش کنم بین روزای دیگ ا ... گروهی فکر کنم اشکال نداشته باشه هرزمان بخونید ولی بخونید بهشون برسید باز هم از مدیر گروه بپرسید قانون چله گروهی چطوری هست ❤️مادَر❤️๑˙❥˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا๑˙❥د
سیندرلا۲۰۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 2895 گروهی فکر کنم اشکال نداشته باشه هرزمان بخونید ولی بخونید بهشون برسید باز هم از مدیر گروه بپرسید قانو ... باشه گلم خیلی ممنون لطف کردید جواب دادید
neloofaraneh عضویت: 1402/12/13 تعداد پست: 3693 باشه گلم خیلی ممنون لطف کردید جواب دادید خواهش میکنم گلم ❤️مادَر❤️๑˙❥˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا๑˙❥د