2777
2789

سلام خانما موعدم ۳اسفند بود از اون روز لکه بینی به همراه شکم وپشت درد شبانه شکمم کامل درد میکرد هم ازنافم هم رحمم  داشتم لکه درحد ک رودسمال دیده میشد اول لک صورتی کم رنگ بعد دوروز لک قهوای تیره شد اولین باره اینجوری میشم هیچ تو پری لکه ندیدم وهمیشه سرموعد پری میشدم وخیلی زیاد 

هنوز لکم ادامه داره وتیره تر شده شکمم دردمم قطع شده امروز بیبی چک گذاشتم اولش منفی بود انداختم بعد یه ساعت نگاه کردم  هاله انداخته بنظرتون مثبت کاذبه واینکه چکارکنم پریم قطع شده فقط یه لکه میاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم الان که پیدا نیست میگن ۳ الی ۴ روز بعد از لکه بینی تست مثبت میشه زود هم بری آزمایش الکی استرس میگیری

مدیکور هم من تست کردم خیلی قوی یکم از حالت منفی دربیاد سریع زیر ۵ دقیقه حاله میندازه

عزیزم الان که پیدا نیست میگن ۳ الی ۴ روز بعد از لکه بینی تست مثبت میشه زود هم بری آزمایش الکی استرس ...

مرسی از راهنمایت عزیزم فقط لکه بینی چقد طول میکشه پری هام کلا ۴نهایتن ۵ امروز روزپنجمه امکان داره تموم شه اگه طول کشید چکارکنم؟