2777
2789

یک سال و نیمه همیشه وقتی تب میکرد یا سرماخوردگی یا دندون میخواست دربیاره بیشتر از همیشه شیر می‌خورد ولی الان نمیخوره بیقراره کسی بچش اینجوری شده؟

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

اتفاقا پسر منم چندروز پیش اینجوری شد خودشم خوب شد نفهمیدم دلیلش چیه -البته ۶ ماهشه

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا پسر منم چندروز پیش اینجوری شد خودشم خوب شد نفهمیدم دلیلش چیه -البته ۶ ماهشه

خیلی ناراحتم عزیزم چن روزه خوب شد؟بهش هر چهارساعت استامنیفون میدم نه آب میخوره نه شیر 😔

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
تبش بالاست که نمیخورهتبش رو با دارو کنترل کن بهش مایعات هر چی میخوره بده

هیچ مایعاتی نمیخوره عزیزم تبش میاد پایین هم نمیخوره فقط گریه میکنه 

خیلی ناراحتم عزیزم چن روزه خوب شد؟بهش هر چهارساعت استامنیفون میدم نه آب میخوره نه شیر 😔

احتمال داره گلودرد باشه

اگه هم دست و پاش یخه براش درجه بذار. ممکنه تبش خیلی بالا باشه دور از جونش تشنج نکنه. گاهی وقتا تب فقط با شیاف پایین میاد. 

سه شبانه روز، آره بچه منم چیزی نمی‌خورد با قطره چکان بهش میدادم

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍
احتمال داره گلودرد باشهاگه هم دست و پاش یخه براش درجه بذار. ممکنه تبش خیلی بالا باشه دور از جونش تشن ...

تبش زیاد بالا نمیره نمیدونم چشه چرا دس و پاش یخه شاید بخاطر اینه که هیچی نمیخوره خیلی ناراحتم تا بعدظهر چجوری صبر کنم 

سه شبانه روز، آره بچه منم چیزی نمی‌خورد با قطره چکان بهش میدادم

مرسی قربونت برم انشالله همیشه سلامت باشه در پناه خدا😘با قطره چکان چی میدادی ؟شیر؟یا آبمیوه؟آب سیب بدم؟

قبل پفک یا پفیلا بهش دادی؟ میدونه چیه؟

دماسنج داری دماشو بهم‌بگو و اینکه واسه تب چه ساعتی چی دادی؟ دکتر بردی چه داروهایی داده؟

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

دخترمنم سرماخورده دوروزه تب داره 

آب لیموشیرین بهش بده 

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.

مرسی ازتون که جواب دادین خدا خیرتون بده 

قبل پفک یا پفیلا بهش دادی؟ میدونه چیه؟دماسنج داری دماشو بهم‌بگو و اینکه واسه تب چه ساعتی چی دادی؟ دک ...

آره پفک دادم یه دونه یعنی مسموم شده؟دماش از 38 و نیم بالاتر نرفته،هر چهار ساعت استامنیفون، خدا خیرت بده کمکم میکنی دارم دق میکنم من دوقلو دارم هیشکی به دادم نرسید دیروز یا پریروز اون یکیو نگه داره،این طفلک دکتر ببرم