2777
2789
عنوان

یه لحظه میاین لدفننن😒

228 بازدید | 27 پست

این موضوع خیلی اعصابمو خورد کرده هی مادرشوهره زنگ میزنه بیاین اینجا بیاین اینجا حالا مسیرشونم دوره یجورایی بخوایم بریم بیایم هردفعه 100 تومن فقط پول آژانسمون میشه منم روم نمیشه که بگم بابا پسرت پول نداره ولمون کن هی الکی میپیچونم اونم طلبکار که اینا نمیان دیدن ما .. خیلی دوست دارم بگم ولی احساس میکنم کوچیک میشم بگم نمیدونم بگم رک یا چی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرمن بگید

وضع مالی پسرشون هس غریبه که نیس

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

من بودم میگفتم چرا خودتو از چشم میندازی

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

بگو کار داریم سرمون شلوغه 

لازم نیست بگی نداریم

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
😂😂😂😂😂😂😂

خب  از کجای تهران تا اونجای تهران بری با اسنپ شاید ۳۰ تومن بشه 

حریف مادرشوهر نمیشه که بنده خدا 

خداحافظ دوستان عزیزم*لبتون خندون، دلتون شاد ،جیبتون پرپول و خوابتون پر از آرامش