2777
2789

تروخدا بسه بابا یکم جنبه داشته باشین بسته دیگ بابا رد شد ب قران رد شد مگه همین الان بردن شمارو سینه خیز رفتین اه بی جنبه ها

وقتی همه زندگیت میشه یه کاربری من میدونم نینی یار منو دوست نداره من میدووونم 😂جان جدتون کاری با کاربریم نداشته باشین با شماره شوهر خالم اومدم دیگ باتشکر فحشم بدین ولللی با کاربری من بازی نکنید منو گزارش نزنید😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی میگی تو

هی تایپک وای اگ بریم سربازی چی وااای سربازی چی وای چرا ما بریم سربازی 

وقتی همه زندگیت میشه یه کاربری من میدونم نینی یار منو دوست نداره من میدووونم 😂جان جدتون کاری با کاربریم نداشته باشین با شماره شوهر خالم اومدم دیگ باتشکر فحشم بدین ولللی با کاربری من بازی نکنید منو گزارش نزنید😂
😂😂

روانیم کردن😂😂

ای بابا عزیزم چرا شما رو خودت فشار میاری ناراحتی 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

اره موافقم.تا ی چیزی میشنون سریع ازش ی کوه میسازن خفه نمیشن بتمرکن سره جاشون بی جنبه ها

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

دور از جون نی نی سایتی های باسواد و فهیم

بعضیا فقط بلدن حرف بزنن

یه ذره به خودشون زحمت نمیدن گوش بدن ، بخونن

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
ای بابا عزیزم چرا شما رو خودت فشار میاری ناراحتی

اخه روانی شدیم از بس تایپک زدن

هی تایپک وای اگ بریم سربازی چی وااای سربازی چی وای چرا ما بریم سربازی

مردم انگار خبر ندارن  کل داستان این سربازی برای سرگرمی کردن ماست 

که دلار نود تومنی یادمون بره

شرایط بد اقتصادی یادمون بره

[کاربری برای ۳نفر است]و او از رگ گردن نزدیک تر است🌹❤️.

اره موافقم.تا ی چیزی میشنون سریع ازش ی کوه میسازن خفه نمیشن بتمرکن سره جاشون بی جنبه ها

وای روانی کردن مارو😂