2777
2789
عنوان

حستون بعد از مثبت شدن چی بود

279 بازدید | 20 پست

بچه ها 

بارداریم مثبت شده و سرشار از حس بد هستم ، استرس، هیجان ، احساسات ضد و نقیض ، دیروز فهمیدم . اینا طبیعیه ؟ منتظر بچه نبودم هیچ وقت ، الان نمیدونم چه کنم ... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندسالته

منم اولش شوکه بودم بااین ک اقدام بودم

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

وقتی تست برای چندمیییییین بار که منفی بودن همشون ، مثبت شد ، اولش شوک شدم بعد گریه همراه با قهقه🙂😯🥲🤣😂🤣🤣🤣🤣

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

بهتر بود چند روش جلوگیری قوی رو انتخاب میکردی الان دیگه وقت سرشار از حس بد بودن نیست و این احساسات رو دامن بزنی یا منجر به سقط میشه یا تنفر 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

من امید نداشتم. چون خیلی منتظرش بودم یه ماه عقب انداخته بودم ولی تنبلی شدید داشتم فک کردم دلیلش تنبلی تخمدان میخواستم چای پونه بخورم شوهرم گفت تست بزن رفتم. تست بزنم مثبت شد تو. توالت هی داد میزدم شوهرمو صدا میکردم اومد گفته چیه چیههه اومدم گفتم نگا مثبت مثبتههه گفت بدو بریم ازمایشگاه رفتیم ازمایش دادیم کلید خونه رو. نبرده بودیم دیگه کلید نداشتیم بیایم خونه😂😂

خدایا کمکم کن امام زمان کمکم کن میشه  برام دعا کنی خدا کمکم کنه بهم بگو برای حاجت روایت صلوات میفرستم