2777
2789
عنوان

کیا از قطار سر در میارن

149 بازدید | 20 پست

من چون ظرفیت صندلی ها تند تند داشت تکمیل میشد خیلی هول هولکی یه کوپه چهار نفره رو به اسم خودم ثبت کردم که دیگ تا شماره ملی و مشخصات اونیکی مسافرارو تکمیل میکنم ظرفیت پر نشه باز

ولی ما دوتا بزرگسالیم سه تا بچه

ویرایش هم نمیشه زد

بلیط هام صادر شد ولی چهارتاشم ب اسم خودم

گیر میدن؟؟؟

که مشخصات مسافرای دیگ نیست و کوپه چهار نفره پنج نفریم؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا چند ماه پیش ما رفتیم با یکی از بستگان برای بچه چهارساله هم بلیط گرفتیم وگرنه نمیذاشتن

خب من کوپه رو کامل گرفتم هزینشم پرداخت کردم دیگ بچه هام کوچولوان دیگ خودم نمیخوابم تا صب

ببین اونجا ممکنه بابت یه نفر اضافه پول بگیرن ازتون..ولی فک نکنم مهم باشه به اسم کیه

خدا کنه همینجوری باشه عب نداره اضافه میدم ولی خب کوپه چهارنفره رزرو کردم دیگ دوتا بزرگسالیم سه تا بچه کوچولو

خب من کوپه رو کامل گرفتم هزینشم پرداخت کردم دیگ بچه هام کوچولوان دیگ خودم نمیخوابم تا صب

قبول نمیکنن 

هزینه رو میگیرن ازتون تو کوپه

خدایا، من یقین دارم که هستی ❤️🤍🌱️                                                 

میدونم عزیزم 

اما زنگ بزن پشتیبانی بگو اینجوریه به اسم خودته 

همشون بابت اون کوچولو هم ازتون ممکنه یه مبلغ اضافی بگیرن شایدم نگیرن درهرحال باید تماس بگیری بابت اسم

برای کوپه چهار نفره کل هزینه رو پرداخت کردم برای بچه سه ساله هم باید هزینه سوا بدم؟؟؟

اره

دختر منم سه سالش بود هزینه گرفتن ازم

خدایا، من یقین دارم که هستی ❤️🤍🌱️                                                 

برای کوپه چهار نفره کل هزینه رو پرداخت کردم برای بچه سه ساله هم باید هزینه سوا بدم؟؟؟

باید ۲ تا بزرگسال ۲ تا کودک ۱۲ سال یا زیر ۱۲ سال رزرو میکردی اینجوری هزینه هم کمتر میشد اون کودک اضافه رو توی قطار رئیس قطار هزینه رو جدا محاسبه میکنه و میگیره