2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهرما سرد شدیده خیلی 

منم دوتا دندون عقل کشیدم کلا دارم میلرزم

اونقدر دلم گرفته همه دندونام خراب و نابود شدن باید دوباره هفته دیگه برم 2تا بکشم😔اونقدر عفونت میکنن میلرزم یکسره😭

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️ برای شفای همه بیماران مخصوصا مادران بیمار دعا کنین🙏🌷

تهران خیلی زیاد

یخ کردیم واقعا من دارم برمیگردم شهر خودمون💞🥲

امام رضا دستمو ول نکنیا ، تو تنها پناه منی😭 امام رضا ولم نکنیا من هیچ کس رو جز تو ندارم ...💔 لطفا برای ازدواج خوب و سعادتمندم دعا کن💖 منم برات صلوات میفرستم 🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

تا پریروز خوب بود، دیروز هوا بهاری بود ولی خیلی باد میومد و امروز هم که شدیدا سرده و سوز برف میاد🥲

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
شمال تهران هستیمدمای هوا صبح ۱۲ درجه زیر صفر بوذ الان نمی‌دونم 🔴🔴🔴

کدوم محله این؟

اشناهای ما جنت ابادن

آذربایجانم دیشب منفی۲۱ درجه بودیم الانم با اینکه خورشید هست ولی قندیل میبندیم

وایییی😷😷😷شهرما کمترینش 0 بوده...منو بچه هام یخ زدیم تو خونه...بچه هام میگن بابا کجا رفته تو این سرما🤕

خیلی سردههه به عمرم همچین سرمایی ندیده بودم شب با پتو هم یخ زده بودم

ماهم همینطور یخ کردیم الانم سردمه نمیتونستم از فریزر وسیله در بیارم دستام میلرزید...

من دوتا دندونم کشیدم خیلی بی جون شدم🥲🥲

یخ کردیم واقعا من دارم برمیگردم شهر خودمون💞🥲

شهرتون کجاس منم ببر

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن