2777
2789

بنظرتون چه رفتاری درسته اوایل یه داستانی تعریف کردم که اگه بچه ای به خودش دست برنه اونجاش قطع میشه خون میاد فایده نداشت امروز رک گفتم متوجه کارت شدم یه بار دیگه دست بزنی اونجاتو میبرم چکار کنم فکروخیال برم داشته بخدا استرس گرفته کل تنمو

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پسر منم گاهی انجام میده ولی سریع حواسش رو پرت میکنمانگار اقتضای سنشونه تازه دارن متوجهش میشن

تقریبا چهارسالشم بود دست میزد یا میرفت یه جای خلوت گذاشت کنار تا بازم چند وقته شروع کرده

آره کوچیک که بود باباش باهاش شوخی میکرد ینی بنظرتون از اینه؟؟

میتونه باشه چون کنجکاویم دلرن پسر منم ی مدت به خودش دست میزد که از سرش افتاد ولی حتما ببرش مشاوره

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳

شما رو ندیده؟صدای رابطه رو نشنیده؟یا فیلم عیر اخلاقی ندیده؟امکان اینکه کسی بهش دست درازی کرده باشه هم هستا

حتما از مشاور کودک کمک بگیر

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
یعنی چی که میبرم!! اصلا حرف درستی نیست که بهش میزنیدبگو کار خوبی نیست مریض میشیالبته که حتما با مشاو ...

گفتم بهش بارها وبارها گفتم ولی فایده نداشته اینسری مجبور شدم که این حرفو زدم بهش.کنارباباش میخوابه ینی همسرم وسط پسرم اونطرفش میخوابه میگه تا میخوام چشامو ببندم میبینم دستشو گذاشتو روش وصدا از خودش در میاره منم تاشنیدم اینحرفشو دیدم بیداره اینطور رک بهش گفتم