2777
2789

مهدی ک بچمو گذاشتن خیلی وضعیتش مضخرفه دسشویی افتضامه بوی بد میده و خود مهد انگار تهویه مناسب ندار چسب استفاده میکنن از بالا ک میخوام وارد شم برم پله رو پایین نفسم میگیره

البته پشتش یه حیاط کوچولو دار

بعد دیوارش اصلا پوسیده کلا نوسازم باشه زیر زمین غیر قانونی دیگ چبرسه ک این بازسازی میخواد

بنظرتون پیگیری کنم از طریق اموزش پرورش جواب میگیرم یا شل میگیرن اهمیت نمیدن

اگر بی حجابی تمدن است                                                       پس حیوانها در اوج تمدن هستند                                  چرا که از همه عریانترند                                                    (شهید مطهری)                                         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچتو ببر ی جا دیگع

پولو کامل پرداخت کردم عودت نمیکنن ک

اگر بی حجابی تمدن است                                                       پس حیوانها در اوج تمدن هستند                                  چرا که از همه عریانترند                                                    (شهید مطهری)                                         
اگه جای دیگه بود میشناختمت گزارش شما رو هم میدادم😁مهد میبرن روحیه بچه عوض بشه نه اینجایی که آدم خوف ...

بچه ک چیزی حالیش نیست ببری پارکم راضی ب رضای خدا

خوفناک نیست فقط بهداشتی نیست و وضعیتش کلنگی