من پیج یکی از همکلاسی های قدیمم و چنل تلگرامش رو دارم خیلی موقعیتش آرزومه تصور کنید خانوادش همه هنرمند خودش هم تائتر بازی کرده قشنگ چیزایی که من یه عمر آرزوش رو داشتم نمیخوام یه وقت ناشکری کنم چون هر دفعه ناشکری کردم خدا یه چیز باارزش زندگیم رو ازم گرفته ولی میدونم خیلی تلاش کرده اما حسودی میشه حس میکنم که منم باید به همچین جایگاهی برسم حالا نه صرفا تئاتر اما توی زمینه ی هنر خیلی شناخته بشم به خدا نزدیک ۶ ماهه خدا بدجور بهم سیلی زده منو انداخته زمین باید بلند شم اما خیلی خستم باورم نمیشه منی که انقدر هوای همه رو داشتم دوستام و خانوادم رو بالا کشوندم حتی که اون آدم افسردگی شدید داشت و من میترسیدم یه بلایی سر خودش بیاره تا جایی که در توانم بود کمکش کردم اما خودم حس میکنم افتادم زمین حتی فعالیت های کوچیک مثل حموم و مسواک که جرو واجبات برام سخته انگار تموم شدم میشه بگید چیکار کنم دوباره بلند شم و موفق بشم؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.