2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد همین الان که دارم تایپ میکنم دستام میلرزه

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 35 پست

طلا هارو اون خریده برات یا مجردی داشتی ؟

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

حساب های تو که بسته نیست 

چه ربطی به حساب های اون داره

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه در اون حد یه دعوا بهش کفتم قهر میکنم میرم اونم سریع طلاهارو برداشت ترسید الانم میگم نمیرم پس بده ...

زیاد میرم میرم و قهر قهر کردی ترسیده

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

خوب دیگه ایننشون می ده زیاد به ادامه زندگی مشترک امیدوار نیست و احتمال جدایی می ده .و یه جورایی به ...

دقیقا حرفات درسته

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

دقیقا حرفات درسته

پس اگر این جوریه 

بشین ببین چیکار کردی یا گفتی بهت بی اعتماد شده .

در مورد طلا ها هم باهاش بحث نکن . فردا بهش بگو طلاها نوش جونت فدای سرت .اصلا برام مهم نیست . حتما برای کار مهمی لازم داشتی . 

از این به بعد هم در مورد اموالس پیشش صحبت نکن که می گیرم ازت و بیچارت می کنم و ..‌ 

کلا نسبت به داراییش بی تفاوت نشون بده .. 

قهر رو درمورد طلا رو تمام کن . 

با سیاست برو جلو . 

همسرت تو اینده اش تو رو نمی بینه کنار خودش ! 

ولی تو همیشه در مورد اینده و پیری که چیکار می خواید دکنید و کجا می رید حرف بزن ،در مورد بچه ها یی که می خواید داسته باشید ،نو ه ها تون و.. 

بزار اون کم کم خیالش راحت بشه که تو قراره کنارش بمونی و خیلی چسزهای دیگه .. که طولانی میشه