2777
2789
عنوان

گناهه درد دل مادر با فرزندش

204 بازدید | 27 پست

بچه ها من واقعا دارم بالا میارم.مامان وبابام ازوقتی یاد دارم دعوا داشتن ولی الان چندساله خیلی بدتر شدن خیلی شدید،من چندساله ازدواج کردم بچه هم دارم یه برادرهم دارم که اونم کلا خونه نمیاد و معتاد شده مشکل اعصابم داره ازمامانمم متنفره،مشکل اینجاست مامان من هردوز ازصبح تا شب زنگ میزنه و گلایه بابامو میکنه به من شبام تا نصف شب پیام میده و ناله و گریه،منم دارم روانی میشم دیگه بریدم اما نمیتونم بش بگم چون گنا داره کسیو نداره اما روانم آشفتس همش نصف شبا گریه میکنم تمام آرزوم خوب شدنشونه بخدا تنهاحاجتم همینه تا منم به آرامش برسم دیگه انقد ب من زنگ نزنه من خودم هیچی از زندگیم نمیگم براش😭منم مشکلات خودمو دارم اما نمیفهمه منو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونم بپرسم پدرمادرت متولد چ ماهین گل

اینا ک موثر نیس فروردین و دی،هزاربار گفتم جدا شید من راضیم اما میگن حرف مردم و جدا نمیشن،خدا ازشون بگذره خیلی اذیت میشن و اذیت میکنن

خب سعی کن آرومش کنی خودتم اشکت دم مشکته؟راهنمایی کن دلداری بده چرا جدا نمیشن؟

خدا نخواد برات که بفهمی هر روووز با تلفن شکایت بیدار شب و با تلفن شکایت بخوابی ینی چی،هر روز نفرین بشنوی گریه بشنوی،مگه مغز من جنسش از چیه 

اینا ک موثر نیس فروردین و دی،هزاربار گفتم جدا شید من راضیم اما میگن حرف مردم و جدا نمیشن،خدا ازشون ب ...

عزیزم مامان بابای منم دعوا میونن فحش میدن همین اللن تپش قلب گرفتم

پس بدون یه جدرایی عادیه

همینو بگو

من بچه ۹ ساله اون زمان چرا باید همدرد مادرم بودم بچگیام چیزی جز نفرت ورزیدن ب پدرم نگذشت

شبا نفس کشیدن مادرم رو میشمردم میگفتم کنارم بخوابه تا از اون دور بمونه چون موقعی ک کنارم کسی باشه نمیتونستم بخوابم تا صبح کارم شمردن نفساش بود

الانم شده عادت و وسواسم چ ظلمیه اخه نکنین اینکارو با بچه هاتون چ بزرگ باشن چ کوچیک

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
عزیزم مامان بابای منم دعوا میونن فحش میدن همین اللن تپش قلب گرفتمپس بدون یه جدرایی عادیه

عزیزم تا وقتی تو اون خونه بودم درست،الان چه لزومی داره که به من بگه هرثانیه چرا غرایی که باید به هم بزنن و به من میزنن،چرامن باید واسطه باشم من خودم بچه دارم 

عزیزم تا وقتی تو اون خونه بودم درست،الان چه لزومی داره که به من بگه هرثانیه چرا غرایی که باید به هم ...

هییی چی بگم باور کن الان نمیتونم درست نفس بکشم بابام یه فحشایی میداد😪

همینو بگومن بچه ۹ ساله اون زمان چرا باید همدرد مادرم بودم بچگیام چیزی جز نفرت ورزیدن ب پدرم نگذشتشبا ...

ازشون میگذرم ولی به خدا بدترین ظلمه،که بچه رو در جریان مشاجرات بذاری چه شبایی که از صدای دعواشون ازخواب میپریدم و کل سلولای تنم میلرزید تو سفر تو ماشین هررجا میرفتیم دعوا،هیچوقت نتونستن خوب باشن

خدا کمکت‌کنه

شمارم همینطور،ولی من زیاد ب دل نمیگیرم خب دیگه عادتشونه دیگه متم چن ساله اینطوری استرسی شدم🥲

با مامانت قرار بذار برین بیرون بازار  ،خرید پارک هر جا اینطوری شاید یکم از تنش و غر زدناش کم شه

شمارم همینطور،ولی من زیاد ب دل نمیگیرم خب دیگه عادتشونه دیگه متم چن ساله اینطوری استرسی شدم🥲با ماما ...

اخه مشکاپل اینجاس که نمیاد ،میگه فقط باید بابات خوب باشه اخلاقش تا با اون برم....خدا صبرم بده