2789

برا من بعضی جاها یا اتفاق ها اشناست

چند ماه پیش عروسیم بود چطوری شوهرم اومد دنبالم برام یه کوچولو اون صحنه اشنا بود 

اما موقعه ای که رفتیم اتلیه  خودم تو لباس عروس همون کوچه همون در اتلیه همون دکور داخلش همشون برام خیلی خیلی اشنا بودن انگاری قبل تو خواب یا یجایی دیده بودمشون  حتی ماشینای پارک شده داخل کوچه، و اصلا به اون کوچه و محل تاحالا نرفته بودم بگم توهم میزدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آره بعضیا میگن تو شکم مادر که بودیم همه زندگیمون رو قبل از اینکه شروع کنیم به صورت یه فیلم دیدیم و بعد وارد دنیا شدیم. 

بعضی ها میگن خداوند اول کل زندگیمون رو بهمون نشون میده بعد میگه میخوای بری تجریش کنی یا نه؟ ما هم انتخاب کردیم و بعضی صحنه های اون فیلمه تو ناخودآگاهمون مونده یادمون میاد. 

راستش من حس میکنم این دلایل بیشتر جنبه ی عرفانی دارند و قطعا یه دلیل علمی و پزشکی وجود داره که مغز اینطور احساس می‌کنه 

آره بعضیا میگن تو شکم مادر که بودیم همه زندگیمون رو قبل از اینکه شروع کنیم به صورت یه فیلم دیدیم و ب ...

یعنی چی تو این زندگی دیدم گفتم برم تجربه اش کنم نصف شبی فکرم مشغول شد 

چونکه

چونکه

چیزهایی که میبینی و اتفاقات اول وارد حافظه کوتاه مدت ما میشن بعد از اونجا میرن تو حافظه بلند مدت و میشن خاطرات قبلی

حالا طی یه اختلال.صحنه یی که همین الان داره برات اتفاق میوفته بجای حافظه کوتاه مدت یهو میره تو حافظه بلند مدت بعد شما فکر میکنی این قبلا ها برات اتفاق افتاده بوده

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر