2777
2789
عنوان

صرفا جهت دردل

70 بازدید | 8 پست

کسی بوده دوران مجردی اش با دختری از فامیل مقایسه بشه تو همه چیز!!!! قیافه، لباس، سطح سواد، دانشگاه، ....

من اینطور بودم ، با دخترخاله ام همیشه مقایسه میشدم ک بیشتر از طرف خود خاله ام بود که اون زیاد مهم نیست، و از طرف پدر خودم.....

یعنی بابای من ی جوری از دخترخاله ام تعریف می‌کرد و میکنه که انگار مریم مقدسه....یه پرستاری خونده ها ولی بابای من جوری بهش خانم دکتر میگه انگار واقعا دکتره....و حتی علنا ب زبون آورده که فلانی خیلی کاردرسته و.....

بگذریم...ما فاصله سنی مون ۳ ساله است

من دوتا بچه. دارم ولی دخترخاله ام تازه در شرف ازدواجه!

من با یه مرد معمولی ازدواج کردم( یعنی بهتره بگم قسمتم شد چون سنتی بود) ولی اون شوهرش ماشالله هم از نظر ظاهر هم اخلاق و هم عقاید ۲۰ هست....

حسم بهش حسادت نیست...خوشحالم که داره خوشبخت میشه ولی میدونم تو ذهن بقیه چی میگذره....مقایسه کردنا و.... حالم رو بد میکنه

اصلا دوست ندارم تو مراسم عقدش باشم ی دلم میگه  بهونه بچه کوچیک بکنم و نرم....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوهوم.... خیلی حس بدیه....

اگرم میخای نری به هیچکس نگو تا لحظه اخر بعد بگو بچم دلدرد شد یهویی اومدنم کنسل شد

البته اینم بگم

لاقل بزار عروسیش نرو عقدو میتونی مختصر بری و بهانه بیاری نرفتن عقدوعروسی باهم خیلی ضایعه

عقدو خیلی کوتاه برو و عروسیو دقیقا یه مسافرت جور کن به همون تایم نرو

وصل به یه مو
اگرم میخای نری به هیچکس نگو تا لحظه اخر بعد بگو بچم دلدرد شد یهویی اومدنم کنسل شدالبته اینم بگملاقل ...

بله اینطور میشه ولی بازم توی عید و دید و بازدید ها میبینمشون....

خیلی بده ک نمیتونم حسمو ب کسی بگم

بله اینطور میشه ولی بازم توی عید و دید و بازدید ها میبینمشون....خیلی بده ک نمیتونم حسمو ب کسی بگم

من یه راه بهت میگم

خواهرانه

حست حسادته و برا هرکسی ممکنه بوجود بیاد

هر وقت بادش افتادی به خودت بگو 14 تا صلوات واسه ی خوشبختی و عاقبت بخیریش میفرستم و واقعا انجام بده 

ديگه اذیت نمیشی

چون شیطان با این کار ازت دور میشه و نفست از حسادت دور میشه

وصل به یه مو
من یه راه بهت میگمخواهرانهحست حسادته و برا هرکسی ممکنه بوجود بیادهر وقت بادش افتادی به خودت بگو 14 ت ...

اره عزیزم راست میگی شایدم حسم حسادته....

چه خوب که کیسی براش اومد که همه چیزو باهم داره....

ممنون که جوابمو دادی و راهنمایی کردی