2777
2789
عنوان

به هیچ مردی اعتماد نداشتم

123 بازدید | 14 پست

و ندارم حتی به شوهرم

حتی همین الان جوری زندگی کردم که هرلحظه اماده رفتنشم

حرفای قشنگ زیادی شنیدم چه مجردی چه زمان تاهل

ابرازعلاقه کم نشد بهم

ولی هیچ کدومو هیچ وقت نتونستم باور کنم

به عبارت بهتر جوونی نکردم

شما هم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علتش چیه؟

مادرت از پدرت جدا شده؟

یا خانواده ت سخت به دیگران اعتماد میکنن؟

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.

منم اعتقاد دارم به مزدای ایرانی نباید زو داد واعتماد کرد چرا هستند مردای خوب اما گیر از ما بهترون میشن وهمیشه میگم زن باید استقلال داشته باشه اگه غیر این باشه توسری میخوره

اگ تو عمل بهت ثابت بشه باز هم ؟

من اینجورم که بنا رو میذارم روی دروغ و اینکه قطعا منعتی برای اون شخص داشته حضوم 

طولانی مدت تاحالا تجربه نکردم یعنی اجازه ندادم 

علتش چیه؟مادرت از پدرت جدا شده؟یا خانواده ت سخت به دیگران اعتماد میکنن؟

دومی بوده توی دوران نوجوونی م 

ولی هیچ وقت صدمه ندیدم از این دیدگاهشون درواقع حفظ شدم

من اینجورم که بنا رو میذارم روی دروغ و اینکه قطعا منعتی برای اون شخص داشته حضوم طولانی مدت تاحالا تج ...

این که اره ‌

اما خب این نظر شخصی منه که وقتی تو رابطه ای هستیم باید در کنار عقل حس واقعی مونم بزاریم ....

اصلا همین حرف شما ،گیرم که دروغ بودو تموم شد .ولی اون لحظه حس همین بوده(:

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

این که اره ‌اما خب این نظر شخصی منه که وقتی تو رابطه ای هستیم باید در کنار عقل حس واقعی مونم بزاریم ...

ولی تبعات بعدش چی؟اونم برای یه خانوم

حداقل اینجوری خودت به خودت اسیب زدی ولی اجازه ندادی بقیه لهت کنن

منم اعتقاد دارم به مزدای ایرانی نباید زو داد واعتماد کرد چرا هستند مردای خوب اما گیر از ما بهترون می ...

مرد ایرانی و غیرایرانی نداره

حتی به همجنسم نمیشه اعتماد کرد

ولی تبعات بعدش چی؟اونم برای یه خانومحداقل اینجوری خودت به خودت اسیب زدی ولی اجازه ندادی بقیه لهت کنن

مشکل ما خانوما دقیقا همینه ‌.

اول حس درگیر میشه بعد عقل .

ولی شما که منطقتون قوی تره ،خب بعد تایید عقل اشکالی نداره اگ بخوای به قلبت اهمیت بدی .

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊