2777
2789

سلام دوستهای خوبم 

کیا وقتی کیت هاله انداخته رفتن اقدام و بچه پسر شده ؟؟؟

من روز ۱۲ دوره رفتم سونو‌واژینال و حدود۲۶ تا فولیکول داشتم اما یکیش غالب بود که اندازش۱۹ بود 

بعد الان یک روز و نیم گذشته ازش و  تازه اخرشب کیت هاله انداخته اگه ۹ ساعت بعد هاله برم اقدام ، پسر میشه یا زوده باید صبر کنم تا دوتاش پررنگ بشه 

اخه تا پس فردا شوهرم نیست فقط تافردا ظهرهست ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام.

من وبچم دختر شد.برای خواهرم هردو پررنگ بود و پسر شد.

البته که اول و آخر خداست و همه اینها احتمالات هستش.

البته کیت رو باید قبل ظهر امتحان کنی و هرروز سر یه ساعت مشخص مثلا هرروز ۱۰ صبح کیت بزنی اون موقع درست نشون میده .

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
سلام.من وبچم دختر شد.برای خواهرم هردو پررنگ بود و پسر شد.البته که اول و آخر خداست و همه اینها احتمال ...

سلام گلم این ماه دوبار اقدام‌داشتم زمان هایی ک کیتم کمرنگ‌بود,بنظرت واس من میگیره؟ی هفتس اقدام‌داشتم،امروز حس پریودی خیلییی کم داشتم.خفیف بودا ن اینکه شدید.میگم امکانش هس ب اون ربط داشته باشه؟ینی لقاح باشه؟یانه

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

من و دقیقا همون ماه باردار شدم

عزیزم من ی عکسی واست میفرسم ببین کیت توام اینجوری بود؟کیت بالایی‌چن روز قبل بود پایی هم چن روووز بعد..ینی پشت هم نبودن.ی بار تواون کیت اولی شبش اقدام‌کردم،ی‌بارم ۵روز بعد تواون کیت دومی....کیت دومی توعکس زیادمشخص نیس ولی تقریباپررنگ بوده .بنظرت میگبره؟فقط دوبار اقدام‌داشتم...فرداش دیگ‌کیت ی خط شد 

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

شماهم یعنی وقتی هاله انداخت کیت همون ساعت اقدام کردی و‌دختر شد؟

اسی این‌کیتای منه ببین توام کیت هات اینجوزیه اقدام‌داشتی؟من منتظرم موعدم برسه بی بب بزنم.کاش مثبت باشه

اسی این‌کیتای منه ببین توام کیت هات اینجوزیه اقدام‌داشتی؟من منتظرم موعدم برسه بی بب بزنم.کاش مثبت با ...

چه جالب پس باهمیم ، من هنوز اقدام نکردم

رفتم سونو بهم گفت فولیکولت بالغه از امشب رابطه داشته باش ولی من نداشتم و کیت زدم هیچ نشون نداد

بعد امشب زدم یه هاله انداخت که پر رنگ تر از مال شماست و  میخوام فردا ظهر برم اقدام چون فردا شب هم میشه شب چهارشنبه که میگن خوب نیست  تا چهارشنبه شب هم خب خیلی میگذره  ولی میترسمم زود باشه دختر بشه 

من یه دختر دارم 

چه جالب پس باهمیم ، من هنوز اقدام نکردمرفتم سونو بهم گفت فولیکولت بالغه از امشب رابطه داشته باش ولی ...

عکس کیتتومیذاری؟راسش بچه اولمه هرچی میخاد باشع.اون کیت بالاییم برا شنبه بود ک شب اقدام کردم،کیت دومی هم پنجشنبه بود ک اقدام کردم.دیگ همونا شدن و جمعه کیت گذاشتم ی خط شد.حالا از اون شنبه تا الان ک شده ۸روز،نمیدونم گفته یانه.بدا تلقین ندارما،ولی یگرفتگی خفیفففففف داشتم حسمیکردم پری میشم‌ولی فعلا وقتش۱۸هس.چن روزمونده حالا...بنظرت تخمکم ازاد شده ود؟اصلاامکان داره بگیره؟

بنظرم ۸۰ درصد باردارمیشی و‌ ۷۰ درصد هم احتمال دختره

خداازدهنت بشنوه شبوروزم گریس اونقد نذرونیاز کردم.شوهرم اکثرا کاره و خسته میشه از ی طرفیم ازلحاظ جنسی سرده

من گرمم اون نه.واس همون زیادرابطه نداریم همین دوبارم توروزای تخجک گذاریم شد خدا کنه بگیره.میشه برام دعا کنی منم مامان شم😢

عکس کیتتومیذاری؟راسش بچه اولمه هرچی میخاد باشع.اون کیت بالاییم برا شنبه بود ک شب اقدام کردم،کیت دومی ...

کاش وسط هفته هم اقدام میکردی 

اما تجربه ثابت کرده هر چی بیشتر بهش فکر کنی  دیرتر باردارمیشی بنظر من ذهنتو درگیر یه چیزهای دیگه بکن و بی خیال باشی سریع حامله میشی