2777
2789
عنوان

خانمای متاهل من تاالان روشم خیلی اشتباه بوده😢چجوری تغییر کنم❗❗

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 91 پست
شاداب خرید کن بخدا خدا بیشتر میده به آدم من اینو تجربه کردم

میدونی پاییز ذهنم فقیر شده ازبس قناعت مراعات کردم 

فعلا که داریم جمع میکنیم برای قسطای اخرماه

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

منم اشتباه شمارو کردم و الان نمیتونم درستش کنم 

یه بزرگی گفتن دعوا با خوک تو رو گلی میکنه خوکو خوشحال پس بدون بحث نکردنم دلیلش اینه ☺️ فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اشتباه شمارو کردم و الان نمیتونم درستش کنم

خیلی حس بدیه

چنسال اززندگیت گذشته

الان تو چه وضعیتی هستید؟

شمام همسرتون فکرمیکنید یجورایی تنبل و بیخیال شدن یا از لحاظ خسیس بودن میگید؟

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
خیلی حس بدیهچنسال اززندگیت گذشتهالان تو چه وضعیتی هستید؟شمام همسرتون فکرمیکنید یجورایی تنبل و بیخیال ...

سه سال

دقیقا کلمه به کلمه حرفایی که شما گفتی

البته من بهش گفتم که چون هیچوقت ازت چیزی نخواستم داری سواستفاده میکنی مثل همه مردا گفت خب میخواستی بخوای (کلا سابقه نداشته بگن دستت درد نکنه قناعت کردی) بعدشم که ازش خواستم یجوری با ذهنم بازی کرد که نخوام 

این حسو دارم که انگار من ارزش اینو ندارم که مثل بقیه خواسته هایی از شوهرم داشته باشم 💔 دیگه واقعا هیچی دلم نمیخواد

یه بزرگی گفتن دعوا با خوک تو رو گلی میکنه خوکو خوشحال پس بدون بحث نکردنم دلیلش اینه ☺️ فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

سه سال دقیقا کلمه به کلمه حرفایی که شما گفتیالبته من بهش گفتم که چون هیچوقت ازت چیزی نخواستم داری سو ...

خیلی اشتباه کردیم با خیال خودمون داریم درک میکنیم زندگی روبسازیم بانخاستن وقانع بودن ولی متاسفانه گند زدیم بارهاشده مثلا چیزی نخاستم گفتم اون پول ذخیره شه ولی برا چیز بدرنخور خرج شده

دقیقا شوهرمنم این حرفو زده که میخاستی مگه من گفتم نخاه دلم شکست ولی باز عاقل نشدم بازهمون راهو پیش گرفتم

بقولت دیگه سرشدم ذوق چیزیو ندارم

اره ولی خسته شدم انگیزه ندارم اصلا براخوندن صبرم تموم شده خستم ازاین وضعیتخودم ازخودم تعجب میکنم تاا ...

یهو نا امید میشی میدونم چندین ساله که اوضاع اینه ولی تو همین تاپیک پس انداز دیدی خیلیا تونستن پس تو هم میتونی 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
خیلی اشتباه کردیم با خیال خودمون داریم درک میکنیم زندگی روبسازیم بانخاستن وقانع بودن ولی متاسفانه گن ...

چه حیف که نمیشه زمان رو برگردوند اون زنایی که شوهرشونو تحت فشار ملایم گذاشتن زندگی خوبی دارن و الانم دیگه نه خودمون ذوقشو داریم نه به این راحتی میشه روالو عوض کرد 

اگر میتونی ریز ریز شروع کن زیاد کتی خرجیتو 

واقعیت من روحیه آرایشگاه رفتن ندارم اگر داشتم به یهانه عید کلی به خودم میرسیدم چیزی که قبلا دلشو داشتم ولی فکر میکردم خرج اضافیه

یهو نا امید میشی میدونم چندین ساله که اوضاع اینه ولی تو همین تاپیک پس انداز دیدی خیلیا تونستن پس تو ...

شدنش شاید بشه دیگه اون ذوق اول زندگیو نداری اون حس حسرت و پشیمونی نابودمیکنه ادمو

چه حیف که نمیشه زمان رو برگردوند اون زنایی که شوهرشونو تحت فشار ملایم گذاشتن زندگی خوبی دارن و الانم ...

متاسفانه نمیشه ازگذشته فقط میتونیم درس بگیریم واشتباه ادامه ندیم

اره حداقل اینو ثابت کردن که ارزششون بالاست

من شرایط جوری نیس الان بخام ازش

منم اصلا ارایشگاه نمیرم خودم کارامو میکنم اخرین بار یادم نیس کی رفتم

یعنی الان اوضاعتون جوره ولی خودت نمیخای؟

خیلی اشتباه کردیم با خیال خودمون داریم درک میکنیم زندگی روبسازیم بانخاستن وقانع بودن ولی متاسفانه گن ...

وقتی پول بوده و نخریدی اشتباه کردی پس تکرار نکن 

وقتی پول بوده و نخریدی اشتباه کردی پس تکرار نکن

اره همیشه نگران قسطا بودم و باعث شده خرج نکنم😢

مرسی عزیزم باهام حرف زدی

اره همیشه نگران قسطا بودم و باعث شده خرج نکنم😢مرسی عزیزم باهام حرف زدی

امیدوام شروع کنی حتی شده با یه کش مو یا شلوار یا یه آرایشگاه ساده ولی شروع کن.خواهش میکنم

امیدوام شروع کنی حتی شده با یه کش مو یا شلوار یا یه آرایشگاه ساده ولی شروع کن.خواهش میکنم

خودمم براخودم امیدوارم پاییز ازلحاظ روحی داغون میشم

خدا کمکم کنه

خودمم براخودم امیدوارم پاییز ازلحاظ روحی داغون میشمخدا کمکم کنه

میفهمم حالتو شرایط سختیه ولی شروع کن هرچی خریدی بیا همین جا بگو ذوق کنیم😍الهی سال جدید در رزق و روزی براتون باز بشه😍

شدنش شاید بشه دیگه اون ذوق اول زندگیو نداری اون حس حسرت و پشیمونی نابودمیکنه ادمو

اینجوری نگو اینطوری باشه که هیچ کی هیچ تغییری نمیکنه اگه غرق در گذشته باشیم زندگی انقد بالا و پایین داره که... این مدت زندگی مشترک همش یه نواخت بوده این حالی شدی قرار نیست که اینطور بمونه.تغییر همیشه سخت بوده و زمان بر باید صبور باشی الان همین قبولی تو استخدامی رو آمار بگیر ازاونایی که قبول شدن تلاشت رو بیشتر کن بخدا نشد نداره