2777
2789

سلام

من از دوران عقد تاالان همش همسرمو درک کردم ازش لباس نخاستم،پول خرجی نخاستم،تشویقش نکردم،غرنزدم،سخت نگرفتم همیشه دلم براش سوخته،همیشه مراعاتش کردم...قانع بودنم باعث شده زندگیمون پیشرفت که نکرده هیچ پسرفتم کرده😢مجبورش نکردم که بره سراغ کارخوب یابیشتر تلاش کنه،اونم تقریبا مثل من یجورایی بیخیال شده،خیلی مهربونی کردم،شوهرمم خسیس نیست داشته باشه میده ولی من روشم اشتباه بوده،بهش اقتدار ندادم یا زیادی نخاستم همیشه ازخودم زدم انقدر نخاستم که الان خجالت میکشم بخام یا بهش زور بگم

احساس بی ارزش بودن دارم،اصلا هیچ خرجی ندارم😢

ازاین روش زندگیم خیلی حالم بده چیکارکنم چجوری تغییر کنم چجوری شروع کنم راهنماییم کنید خواهشا

(اینم بگم درآمدایناش هیچ وقت خوب نبوده براهمین چیزی نمیخاستم میگفتم درامدش هرموقه خوب شه جبران میکنم ولی همینجور عمرم داره میره من بازم صبور وساکتم مثل یسری زنا هی نمیگم من لباس لازم دارم ب خسته شدمو فلان...مجبورش نمیکنم میگم غرورش نشکنه ولی بااین قانع بودنم دوتامونم بدبخت کردم بنظرم)

چون زن خیلی نقش مهمی داره

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه دیره خرج نداشتی ارج نداری

بدتر ناامیدم نکنید 

خیلی سنی ندارم میشه درستش کرد ولی خب پشیمونم از عمری که اینجوری گذشت

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
بدتر ناامیدم نکنید خیلی سنی ندارم میشه درستش کرد ولی خب پشیمونم از عمری که اینجوری گذشت

چون سنت کمه این شده عاقبتت دیگه

اونم اینجوری عادت کرده

الان مثلا چیکار میخای کنی؟ اون درست بشو نیس

هر بژی کورد
حق😞😞😞مشاور برو تا راهنماییت کنه

تو لباس بقیه چیزام موندم مشاور چی اخه😂

تجربه ۹سال زندگی مشترکم همینه دلت برا مرد جماعت نسوزه اصلا وابدا

خب بهم راه روش بگید چجوری شروع کنم

لزوما تنها دلیلش رفتار شما نبوده ، نوع اخلاق و تربیت همسرتون و شرایط مالیش هم توی این ماجرا دخیل بوده، من هیچوقت همسرمو به کار بیشتر تشویق نکردم بلکه گفتم نیازی نیست جای دیگه کار کنه هیچوقت توقعی ازش نداشتم ولی خداروشکر همه چیز نرمال پیش رفته

تو لباس بقیه چیزام موندم مشاور چی اخه😂

چیز زیادی که نمیگیره گلم

بری عوضش اولا حال روحیتو خوب میکنه با حرفاش

و هم کمکت میکنه که چجوری کنی کم کم روشتو عوض کنی

حتما برو

خدایا شکرت که حواست همیشه به من هس🙏🙏🙏   

@پاییزمهر  

@masumehjoon  

@دختر_گرانبها  

لطفا شمام نظرتون بگید ممنون میشم

خب یه کم هم دلت واسه خودت میسوختحالا هم دیر نشد از چیزای کوچیک شروع کن مثلا خوراکی بعد برس به چیزای ...

واسه خودمم خیلی دلم میسوخت ولی بلدنبودم چجوری بخام

میگفتم بدتر نشه