2777
2789
عنوان

مامان ولخرج

269 بازدید | 9 پست

من مامامانم چندسالیه اصلا به فکر خونه زندگی نیست فقط به فکرخرج کردنه.

بابامم فقط حقوق بازنشستگی داره!

همه چیزم میخواد اصلا توجه نداره بابام داره یانه؟

قبلا اینطوری نبود الان همش خودشو باهمه مقایسه میکنه کافیه یکی یه چیزی بخره اونم میخواد اصلا نمیبینه لازمش هست یانه؟

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....

لابد این بلاگرارو هم دنبال میکنه

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

کمبود های دوران زندگی روی تلنبار شده و الان درحال انفجاره

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا چی می‌خواد و آیا بچه هم تو خونه داره

عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم

الان یه عملی داره که فوری نبود!

بابامو مجبور کرده ببرش بیمارستان خصوصی 

بابامم پول نداشته زنگ زده به یه بنده خدایی قرض کرده حالا باحقوق بازنشسته ای چه قدرطول بکشه پس بده بماند..

اصلا بامامشورت نکرد بگردیم یه دکتر پیداکنیم بیمارستان دولتی یالااقل بیمه ....

انقدرجوش زدم امروز میگم مادرمن برای مریضی وروز مبادا همیشه یه مقداری آدم باید کناربزاره.

زدبه گریه وننه من غریبه م بازی که مگه من ولخرجم؟همه چیزای خوب براشماباشه و...

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....
لابد این بلاگرارو هم دنبال میکنه

نمیدونم ولی ازوقتی ماهواره نصب کردن ازاین رو به اون رو شد!

فقط میگه من 

شاید همیشه قناعت میکرده ودنباله خواسته هاش نبوده حالا دیگه خسته شده دلش همه چی میخواد.

تقصیری هم‌نداره حالا زندگیا مدرن شده تویه خونه ها همه چیز هست کسی دوس نداره از اونا عقب باشه

مثلا چی می‌خواد و آیا بچه هم تو خونه داره

یه داداش توخونه دارم اصلا به فکرش نیست..

مثلا انواع لباسا...

مثلا امروز میگه هرچی قابلمه دارم بریزم دور نوبخرم

فردا میگه تمام کاشی های دسشویی رو عوض کنیم من بدم میاد 

اصلا نمیسنجه بابام داره یانه؟فقط میخواد

شاید همیشه قناعت میکرده ودنباله خواسته هاش نبوده حالا دیگه خسته شده دلش همه چی میخواد.تقصیری هم‌ندار ...

به خداآدم خجالت میکشه هرکی که پولداره توفامیل این انگارازش طلب داره!

توقع داره بهش بدن..

میگم اوناقناعت کردن که جمع کردن هرکیم داره براخودش داره..

اصلا اخلاقش ازاین روبه اون روشده 

سلام مامان ولخرج. شما بچت حساسیت داشت چیکار کردی . اخر شیر خشک دادی . ببین من بچم دوماهش. اسهاله . خون مبینم گاهی . رژیمم برنج و مرغ و روغن شده و سیب . قند و چای .. دارم میمیرم . تو چیکار کردی گل. توراخدا جپاب بدع