2777
2789
عنوان

اخبار جدید کنکور

139 بازدید | 21 پست

به نظرتون خوب شد برای پشت کنکوری ها تاثیر یازدهم رو برداشتن؟؟

منکه خیلی راضی ام لااقل میدونم نهایی دوازدهم خیلی خوب بدم رشته خوبی قبول میشم با تاثیر ۶۰ ٪ نمراتش

نظر شما چیه؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عالیه اگه قطعی بشه انشاءالله

کوردم:)                                                              ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

خوب شده که 

بچه ها کسی که آزاد میخونه همزمان برا کنکورم میخونه وقتی دولتی قبول شد نیازی هست به دانشگاه پول بده

تنفر بعضی وقتا آدم رو روانی میکنه ... مثل خودم که فقط یه پله دیگه تا روانی شدن نیاز دارم .

عالی شده من انرژی گرفتم از وقتی شنیدم

دقیقا منم

کوردم:)                                                              ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

عالیه اگه قطعی بشه انشاءالله

قطعی شده

حسین صادقی، رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش  در حساب ایکس خود چنین نوشت: اعتماد به دلسوزان نظام تعلیم و تربیت، نتیجه داد.

با تصویب شورای عالی آموزش و پرورش، پشت کنکوری های ۱۴۰۳ و قبل از آن، نیازی به ترمیم نمره یا ایجاد سابقه برای پایه یازدهم ندارند. 

سهم تأثیر ۶۰درصدی سوابق تحصیلی آن ها صرفاً بر اساس سوابق پایه دوازدهم محاسبه خواهد شد.

این خبرشه

قطعی شدهحسین صادقی، رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش در حساب ایکس خود چنین ن ...

هنوز سنجش نگفته..