2777
2789

آموزش رایگان فن بیان اجرا و گویندگی 

بالاخره امروز چنل اموزش مجازیم رو راه انداختم یکی دوسالی هست اموزش حضوری میدم اما چند ساعت پیش توی سایت دیدم ک خیلی ها بخاطر قیمت های بالا و اینکه امکان حضور در کلاس های حضوری ندارن 

یه چنل راه انداختم اگه دوست داریم عضو شید و رایگان آموزش ببینید و البته امیدوارم ک رضایت بخش باشه و کلی بهم انرژی بده 

ClarityOratoryAcademy403

آدرس چنلم در تلگرام 

منتظرتون هستم 🥰

دیر فهمیدیم پس دیوار بالا رفته بود با همان خشت نخستین تا ثریا رفته بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم فقط فن بیان اجرا هست؟ینی کاربردی توی زندگی روزمره نداره ؟

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه

ممنونم از لطفت عزیزم ❤️لینک باز نمیشه

میشود یک خنده میهمانم کنی🥲😍؟یک دعا از عمق جانت میهمانم کنی✨️🌻🌱.                                                        دوست خوبم هر وقت که دلگیر بودی منو تگ کن حداقل کاری که میتونم برات کنم این هست که کمی باهات صحبت میکنم یه نور کوچولوی امید تقدیمت و یه دعای سبز بدرقه روح و ریحانت میکنم🤍.                                                     امروز که باشه ۲۸تیر با کلی امید به خدا و اهل بیت(ع)این کاربری افتتاح کردم،به امید رسیدن به آرزوهای شیرین من وشما...🫀🌿                                                                     آنیل:به خاطر آورده شده،نامی🕊🌟
و اینکه تاپیکم تبلیغاتی نیست اگر دوست داشتید میتونید عضو شید امیدوارم ک مفید باشه

روبیکا هم بزار لطفا

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

ممنونم از لطفت عزیزم ❤️لینک باز نمیشه

🧡🥰

فقط تیکه دومش رو در تلگرام  جست و جو کن بالا میاره👌🏻ClarityOratoryAcademy403

عزیزم فقط فن بیان اجرا هست؟ینی کاربردی توی زندگی روزمره نداره ؟

نه گلم 

تاثیر داره ارتباط و طرز صحبت با دیگران ارتباط چشمی و حرکات دست و میمیک صورت و اینکه چطور تاثیر گذار صحبت کنید👌🏻

و اینکه تاپیکم تبلیغاتی نیست اگر دوست داشتید میتونید عضو شید امیدوارم ک مفید باشه

سللام عزیزم خوبی چه خبر

چیکار کردی بالاخره دانشگاه میری؟ازدواج نکردی؟😄من پیگیرت بودم تو اکانت قبلیم

سللام عزیزم خوبی چه خبرچیکار کردی بالاخره دانشگاه میری؟ازدواج نکردی؟😄من پیگیرت بودم تو اکانت قبلیم

سلام آجی قشنگمم قربونت برم مررسی تو خوبی؟

اره بالاخره رفتم دانشگاه😂حقوق میخونم 

نه هنوز بچه‌م😂😁

سلام آجی قشنگمم قربونت برم مررسی تو خوبی؟اره بالاخره رفتم دانشگاه😂حقوق میخونم نه هنوز بچه‌م😂😁

مرسی عزیزم 

ای جانممممممم چه رشته عالیییی 😍😍😍.درآمدش فوق العاده اس اگه حسابی تلاش کنی وموفق بشی توش ان شاء الله

کم پیدایی دیگ تاپیک نمیزنی 🙂