من باید سزارین بشم عمل حساسی هست جفت مجاورت فیبروم هست و یکم چسبندگی داره ...کدوم پزشک و بیمارستان رو معرفی میکنید خصوصی هم باشه مهم نیست فقط دکتر حاذقی باشه کارش خوب باشه ممنون میشم راهنمایی کنید
تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️
نجاری قبلاً رفتم پیشش ....عمل خیلی حساسی هست دکترم خودم عدالتیان بوده معرفی کرده به اسماعیل پور بیمارستان امام علی ....من نمیخوام برم امام علی....بنظرت حری قبول میکنه
تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نجاری قبلاً رفتم پیشش ....عمل خیلی حساسی هست دکترم خودم عدالتیان بوده معرفی کرده به اسماعیل پور بیما ...
من قبلاً مشکوک به چسبندگی بودم برای چسبندگی هر بیمارستانی قبول نمیکنه بپرس بهترین بیمارستان شهرتون برو حتی اگه دولتی باشه بعضی وقتی امکانات دولتی برای عمل های حساس بیشتره تو شیراز که من بودم فقط زینبیه و نمازی قبول میکردن
من قبلاً مشکوک به چسبندگی بودم برای چسبندگی هر بیمارستانی قبول نمیکنه بپرس بهترین بیمارستان شهرتون ب ...
آها....بعد عمل شدی گلم خوب پیش رفت برات ،بیمارستان دولتی رفته بودی؟؟؟این بیمارستان که دکترم معرفی کرده تجهیزاتش زیاده ولی بیمارستان تحقیقاتی و آموزشی هم هست برای همین میترسم
آها....بعد عمل شدی گلم خوب پیش رفت برات ،بیمارستان دولتی رفته بودی؟؟؟این بیمارستان که دکترم معرفی کر ...
برای من سقط بود ولی خداروشکر چسبندگی نبود اما خوب یک هفته الکی بستری شدم دیگه آخرش یه فوق تخصص ستون کرد گفت چسبندگی نیست حتی نوبت سیتی اسکن هم زدن که برم که نیاز نشد اما خب میگم که فقط بیمارستان دولتی امکاناتش داشتن و برای عمل های حساس هم نمیزارم کادر آموزشی بیاد طرفت چون خودشون زیر سوال میرن
برای من سقط بود ولی خداروشکر چسبندگی نبود اما خوب یک هفته الکی بستری شدم دیگه آخرش یه فوق تخصص ستون ...
دعا کن گلم که برای منم چسبندگی نباشه چون دکتر هم گفت خیلی مجاور هم هستن چسبندگی شاید نباشه ولی شاید هم یه لایه نازک چسبندگی باشه طبیعی ریسک داره و باید عمل بشی....
دکترم قصری هست، دوست داشتم تامین اجتماعی برم ولی قصری نبی اکرم عمل میکنه، الان ۲۷ هفته م
سزارین دومت هم همون عمل کرده...اسماعیلی پور گفت اگه سر انجام بدم یا تامین اجتماعی انجام میدم یا بیمارستان پارس ...فلوشیپ آنکولوژی داره....فوق تخصص سرطان شناسی... هست و