2777
2789
عنوان

اسم پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 29 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میگم هرکی نذر کنه اسم بچه از اسامی ائمه باشه حتماً باید بزاره؟ آخه همینجوری الکی پیش خودم گفتم 

اگه نذر کردی بذار ولی اگه الکی گفتی فکر نکنم بعدش هم برای نذر اسم بچه باید همسرتان هم موافق باشه

خدایا به من بفهمان که بی تو چه میشوم اما نشانم نده......خدایا هم به من بفهمان هم نشانم بده که با تو چه میشوم
اگه نذر کردی بذار ولی اگه الکی گفتی فکر نکنم بعدش هم برای نذر اسم بچه باید همسرتان هم موافق باشه

مثلا گفتم هر چی بزارم دختر لقب حضرت فاطمه پسر اولش محمد باشه بعد محرم شد گفتم بزارم امیر حسین الآن هم اینقدر قاطی پاطی شده یادم نیست اصلا چی نذر کردم کفاره بدم خوبه 

تصور کن لحظه زدن آمپول یهو عطسه کنی  
مثلا گفتم هر چی بزارم دختر لقب حضرت فاطمه پسر اولش محمد باشه بعد محرم شد گفتم بزارم امیر حسین الآن ه ...

نمیدونم، امیرحسین قشنگه که

خدایا به من بفهمان که بی تو چه میشوم اما نشانم نده......خدایا هم به من بفهمان هم نشانم بده که با تو چه میشوم