2777
2789

من یه پیراهنی کادو گرفتم خیلی هم دوستش داشتم و خوب کاملا هم استین بلند بود فقط پایینش یه وجب از پام معلوم بود  منم با ذوق پوشیدمشو و..  مامانمم گفت قشنگه و چیزی نگفت. خلاصه تا اینکه تو اتاق بودم دیدم مامانم  اومد گفت بابات گفته برولباسشو عوض کن این چه لباسیه جلو بابا و داداشاش خجابت بکشه ادم مگه پیرهن میپوشه منم عصبی شدم کلی تو دلم به بابام دری وری گفتم و گریه کردم تا اینکه داداشم اومد گفت چرا گریه میکنی براش تعریف کردم. یهوییی مامانم اومد دید من به داداشم گفتم چی شده. قاطی کرد شروع کرد دعوا کردن و کتکاری😐بعد بابام اومد گفت خوب چی شده و فلان منم با گریه داشتم میگفتم آخه یعنی چی یه لباس ساده چه مشکلی داره مگه ؟ فهمیدم بابام اصلا خبر نداشته مامانم از خودش این حرفارو درآورده 😐 الانم با کلی نفرین و توهین قهر کرده😐 آخه چرا مگه من بچش نیستم؟

مادرای نسل مادر شما . کلا میگن شلوار گشاد بلند و تونیک بلند تا زانو بپوشید . غیر این بی حیایی محسوب میشه

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حسودیش شده ینی؟

نه بابا کلا خیلی به پوشش من تو خونه سخت میگیره. همش میگه جلو بابا داداشات زشته ولی خدایی این پیراهن هیچی معلوم نبود عادی بود. از طرف بابام اومده بود این حرفو زده بود که عوضش کنم. من واقعا بهم برخورد این چه حرکتی بود اخه

مادرای نسل مادر شما . کلا میگن شلوار گشاد بلند و تونیک بلند تا زانو بپوشید . غیر این بی حیایی محسوب ...

اره الان قهرش سر اینه چرا رفتم به داداشم گفتم. این کارمم بی حیایی حساب کرده. خوب  داشتم گریه میکردم داداشم گفت چیه گفتم مامان میگه تو خونه پیرهن نپوش‌زشته. اونم برگشت گفت عیبی نداره ولشون کن. از مامانم تو سرس فوش خوردم چرا به داداشم گفتم اینو 😐

نه بابا کلا خیلی به پوشش من تو خونه سخت میگیره. همش میگه جلو بابا داداشات زشته ولی خدایی این پیراهن ...

مامان منم از طرف بابام حرف زیاد میزنه بعد میفهمم نه همچین چیزی نگفته اعصابم خورد میشه ولش کن اهمیت نده 

مادرت افکار قدیمی داره خجالت میکشیدا جلو شوهر و پسرش ک تو پیراهن بپکشی همینسختش نکن

کاشکی از طرف خودش میومد میگفت که اره اینو نپوش مناسب نیست تهش یه بحثی‌ب هاشمی میکردم تموم میشد. چرا الکی تو دهن بابام حرف گذاشت ؟