2777
2789

سلام 

میخواستم بدونم شما با شنا وزن کم کردین یا فقط سایزتون کوچیک شد؟

لطفا بگین چند کیلو و یا چند سایز 

توی چه مدت شنا 

خداجونم همه رو مثل من به خواسته هاشون برسون 💘💗💋 ممنون که در مرداد 99 مجوز و مدرک مهمی که دنبالشیم رو بهمون دادی🤩💎🙏 بهترین روز زندگیم بود و همه خستگی هامون در رفت😇 خییییلی خوشحالممممم خدایا شکرت💕😍 

کسی نبووووود ؟؟؟

خداجونم همه رو مثل من به خواسته هاشون برسون 💘💗💋 ممنون که در مرداد 99 مجوز و مدرک مهمی که دنبالشیم رو بهمون دادی🤩💎🙏 بهترین روز زندگیم بود و همه خستگی هامون در رفت😇 خییییلی خوشحالممممم خدایا شکرت💕😍 

ورزشکارااااا

خوش هیکلاااااا

کجایییییین ؟؟؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اب و شنا خیلی بیشتر از ورزش هوازی لاغر میکنه به علاوه اسنکه خوش فرم لاغر میشی 

حتما برو 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

مرسی 

اخه من ۳ ماهه دارم مرتب میرم 

وزنم تغییر خاصی نکرده 

اما سایزم کم شده 

والا خواهرشوهر من میگه با شنا لاغر کردم گاهی دوهفته یبار آخه آدمو لاغر میکنه عایااااا

۱۷کیلو تو ۹ماه لاغر شده 

اکتشاف کردم قرص فلوکسیتین شایدم تلفظم دقیق نباشه با دوز ۱۰۰میخوره قرص اعصابه عارضه اش لاغری البته رو همه اثر نداره

والا خواهرشوهر من میگه با شنا لاغر کردم گاهی دوهفته یبار آخه آدمو لاغر میکنه عایااااا ۱۷کیلو تو ۹ما ...

نه اون که با قرص باشه فایده نداره 

چون من وزن کم نکردم اما سایزم چرا 

هر کی میبینه میگه چه لاغر شدی

اما خواستم ببینم تجربه بقیه چیه

چون من وزن کم نکردم اما سایزم چرا  هر کی میبینه میگه چه لاغر شدی اما خواستم ببینم تجربه بق ...

عزیزم شنا نسبت به ورزشهای دیگه عضله رو هم قوی می کنه؟

چون دخترم بدنش خیلی شل و ول هست  

ایروبیک وپیلاتس نوجوانان هم بردم ورزشهش رو خوب انجام نمی داد

شنا خوبه که ببرمش؟؟؟ چون توآب دیگه مجبوره عصله ها رو حرکت بده تا زیر آب نره