2777
2789
عنوان

دوست نامزدم فوت کرده

247 بازدید | 13 پست

دوست صمیمیش جوان رعنا بنده خدا تصادف کرد فوت شد میخواستم بپرسم بنظرتون کی حالش خوب میشه خیلی براش ناراحتم واقعا داره عذاب میکشه بعد دم عیدم هست کلی چک های قیمت بالا داره نگرانم نتونم پاس کنتنشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه صمیمی بودن انگار عضو خانوادشو از دست داده

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

راسش اصلا حس خوبی نگرفتم ازتیعنی چی کی مگه زمان داره نگران چکی؟

اصلا نظرت برام مهم نیس 

من نگران فقط نامزدمم بله چک ۵۰۰ میلیونیو پاس نکنه میوفته زندان پولو به من نمیدن فقط حرف بدونه اینکه از مغز استفاده کنن

خدابیامرزه

برای مشکل منافذ باز صورتت کاری کردی؟ 

اگه نه که بهت راهکار بدم!

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

نه خوب نشد

من منافذ باز پوستم خیلی بد شده بود 

دیگه رفتم پیش دکتر برای یه کار دیکه (جوانسازی و روشن شدن پوست ) سه جلسه میکرونیدل کرد منافذ پوستم خیلی خوب شد  

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!