2777
2789

اومد دید چون زیاد بود تو راه پله گذاشتم که خراب نشه میگه که خالت چرا پیاز فرستاده خوب نیست واسه ی خونه پیاز بردن منم گفتم بابا این حرفا خرافاته الکین اونم گفت تو نفهمی نمیفهمی 

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡

وااااااااا

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وا🫤

واسه چی خوب نیس

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

میگه ما قبلا واسه یکی از فامیلا پیاز بردیم خونش خیلی نگذشت پسرش مرد 🤦🏼‍♀️

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡

میگفتی ع حیف شد اعتقاد دارین میخواستم نصفش رو بدم بهتون ک خب با این اعتقاد نمیدم ک اذیت نشید همونجا کافر میشه ب این خرفات 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

میگفتی دست شما بهش نیومد خونواده ما به هرکی چیزی بدن برکت میاره

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

از این خرافات های قدیمی

فامیل ما باغ داره موقع رفتن به خونه عروسش از فلفل های باغشون برده بود عروسه قشقرقققق بپا کرده بود ک تو از عمد فلفل اوردی زندگی من زهر بشه🤣🤣🤣🤣

یه دهه هشتادی🤗درخواست دوستی ندید.

میگفتی ع حیف شد اعتقاد دارین میخواستم نصفش رو بدم بهتون ک خب با این اعتقاد نمیدم ک اذیت نشید همونجا ...

خیلی ناراحت شدم به شوهرمم گلایه کردم که بابات به من بی احترامی کرد