2777
2789
عنوان

امشب تو خیابون یکی بهم هدیه داد

| مشاهده متن کامل بحث + 2255 بازدید | 88 پست
چی بود اون؟😂رو برگه داخلش نوشته بود میتونی تعداد دفعات ازش استفاده کنی

یکی تاپیک زده بود مشتری اومده بود پول نداد فرار کرد🤣🤣🤣🤣

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
یعنی نمیشه از کارته خرید دیگه ای انجام بدی ؟

کارتا الکیه چاپ میکنن  

الان میبره تو ارایشگاه مثلا ی خدمات انجام میده ۴میلیون میشه ۱تومن تخفیف میده بهش 

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی نمیشه از کارته خرید دیگه ای انجام بدی ؟

نه متاسفانه رمز نداره خودم خیلی تو پاکت دیدم ک رمزی چیزی😂😂😂😂نبود ک نبود

اسم سالنشه روش 

گفتم برم مژه و ناخن بکارم برا عید

یکی تاپیک زده بود مشتری اومده بود پول نداد فرار کرد🤣🤣🤣🤣

یه کار زیبایی انجام داده بود فرار کرده بود موقع حساب کردن

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
کارتا الکیه چاپ میکنن الان میبره تو ارایشگاه مثلا ی خدمات انجام میده ۴میلیون میشه ۱تومن تخفیف میده ...

دیگه ناخن یا مژه ک ۴تومن نمیشه

بعد تو کاغذش نوشته طی دفعات متعدد از موجودی کارت میتونی استفاده کنی

نه متاسفانه رمز نداره خودم خیلی تو پاکت دیدم ک رمزی چیزی😂😂😂😂نبود ک نبوداسم سالنشه روش گفتم برم م ...

برو ولی اولش هزینشو بپرس اگر گرون بود فرار کن😁

لبوفروش ها تابستان استراحت دارند ، بستنی فروش ها زمستان، بیچاره آدم فروش ها !! دریغ از یک لحظه استراحت🤪🤪

کارتا الکیه چاپ میکنن الان میبره تو ارایشگاه مثلا ی خدمات انجام میده ۴میلیون میشه ۱تومن تخفیف میده ...

خدا میدونه ،ولی روش خوبی بوده واسه تبلیغ سالنش

لبوفروش ها تابستان استراحت دارند ، بستنی فروش ها زمستان، بیچاره آدم فروش ها !! دریغ از یک لحظه استراحت🤪🤪

زنگ میزنم قبلش بی گدار ب اب نمیزنم😂

اگر رفتی بعدش بیا اینجا بگو که چی شد😄

اینستا زیاد دیدم از این کلیپا...

من دهاتم هیچوقت پیش نیومده برام

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱