2777
2789

من کارمند مالی و حسابدارم فعلن وسط راهم یعنی هنوز مونده تا مدیر مالی و مقاطع بالا

برای مصاحبه چن جا رفتم همه جا بهم اوکی دادن

شرایطاش و میگم اولین موقعیت پنج شنبه تعطیل تایم کاری نه تا چهار و مسیرش بهم نزدیک نیست حقوقش بین بیس الی بیست و پنج

دومی تایم نه تا چهار پنج شنبه تا ۱ ناهارم داره نیاز نیست این راه و ناهارم ببرم نه دوره بهم نه نزدیک پن شنبش تعطیل نیس حقوق تا بیست

سومی از نظر یادگیری و پیشرفت عالی اما حقوقش زیر بیست پنج شنبه تعطیل از ساعت ۷ ونیم تا ۴ و مسیرش دوره اما گفته اگر راضی باشم درآمدت افزایش میدم 

اونا اوکی ان من فردا میخوام برم باید یکیش و انتخاب کنم

سخته 

هم تعطیلی پنج شنبه رو میخوام هم ناهار و هم پیشرفت زیاد اما همه اش با هم نیس

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من حقیقتا جایی رو دوست دارم که آرامش روانم بهم نریزه چون حسابداری هم شغلش استرس زا هست برام مدیر و ع ...

اره دقیقا آخه ببین مشکل منم همینه تو مصاحبه همه چی نمیتونی متوجه بشی باید تایم بزارم

بعد اولین شرکت که رفتم اصلا مدیر مالیش و ندیدم فقط مدیر عاملش و دیدم سر اون دو دلم حالا نرم مدیر مالیش گند دماغ باشه اینام از دست بدم

اره دقیقا آخه ببین مشکل منم همینه تو مصاحبه همه چی نمیتونی متوجه بشی باید تایم بزارمبعد اولین شرکت ک ...

من فقط چند ماه کمک حسابدار بودم مدیرش به شدت بداخلاق و بد دهن بود..واس همین آرامش و محیط برام از حقوق بالاتر بود..همش استرس داشتم..آزمون استخدامی شرکت کردم و الان حسابداری درس میدم ولی خب مطالب کتاب با بازار کار فرق داره دلم میسوزه واس بچه ها.

من فقط چند ماه کمک حسابدار بودم مدیرش به شدت بداخلاق و بد دهن بود..واس همین آرامش و محیط برام از حقو ...

اره منم همینطور اما محیط ها خیلی خوب بودن 

فقط چون مدیر مالی  ندیدم میترسم مثلا یک مورد و توش ظعیف باشم سر اون اذیت کنه وگرنه مدیر عاملش خیلی لارج و باحال بود 

تو اون شرکت آبدارچی ام کت و شلوار داشت فکر کنم آدم بره اونجا درآمدش خیلی بره بالا

اره منم همینطور اما محیط ها خیلی خوب بودن فقط چون مدیر مالی ندیدم میترسم مثلا یک مورد و توش ظعیف با ...

خب برو عزیزم فوقش یه هفته آزمایشی باش اگه همه چی خوب بود بعد قرارداد ببند..بالاخره اولش ممکنه یجاهایی اشتباه پیش بیاد راه میفتی.

عزیزم شما چند ساله سابقه کار دارین؟

چهار سال اما منم از کمک حسابداری شروع کردم اولش تا راه بیفتی سخته بعد هر جا میری متفاوته با جای قبلی 

اما کم کم دارم با اطلاعات  اوکی میشم شاید یک سال دیگه اطلاعاتم کامل بشه دوسال اول و یه شرکت میرفتم هم کلی حاشیه داشت هم حقوقش کلی پایین بود هم اینکه مدیر مالیش فکر میکرد میخوای جاش و بگیری چیز خاصی یاد نمیاد 

هنوزم از دست خودم عصبانی چرا اونجا موندم اصلا

لیسانسی یا فوق؟

آزمون ارشد دادم امسال ۴ سال سابقه

اولش اره یکم آدم می‌ترسه تحمل کنی اوکی میشه

من الان ترس ندارم اصلا

شمام نظرت و بگو شما بودی کدوم و انتخاب میکردی؟

خب برو عزیزم فوقش یه هفته آزمایشی باش اگه همه چی خوب بود بعد قرارداد ببند..بالاخره اولش ممکنه یجاهای ...

اره اشکال نداره آدم صد که نداریم

ولی اینکه نمیدونم تصمیمم چیه و کدوم به نفعمه این اذیتم می‌کنه و اینکه چیکار کنم

بعد برای اینکه هیچ کدوم و از دست ندم به سه تاشونم گفتم میام😅 فردا باید زنگ بزنم اطلاع بدم