2777
2789

بچه ها تاژه امروژ خریدم همیشه گوشی دستمه من بنظرتون تاثیر داره؟ فقط وقتی میژنم انگار ی هاله زردی گرفته رو دیدم اینجوریه؟؟؟؟ مثلا ی حالت زرد رنگ داره با عینکش

بژنم چشمام درد نمیگیره دیگ ینی؟؟؟

ببین به اون رنگ که میگی میبینی عادت میکنی منم اولش عادت نداشتم الان برام عادی شده بعد دو سه سالمن را ...

شما همیشه میزنی؟؟؟ دقیقا یکم شفافیتش کمتره درسته؟من فکر میکنم شیشه اش مشکل داره ولی این مدلشه میگن

دیگه چشمت خسته نمیشه؟؟ برا گوشی و سیستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما همیشه میزنی؟؟؟ دقیقا یکم شفافیتش کمتره درسته؟من فکر میکنم شیشه اش مشکل داره ولی این مدلشه میگندی ...

ببین من بیست ساله که بودم از خواب بیدار میشدم باید عینک میزدم ولی از سی سالگی به بعد زیاد نمیزدم چون دکتر میگه سن میره بالا چشم تغییر میکنه برای همین الان فقط برای مطالعه میزنم و لپ تاپ و گوشی 

از اولشم چشمم جوری بود که دکتر میگفت فقط واسه کار کردن گوشی و مطالع باید بزنی 

الان سه ساله میزنم روزی ده ساعت هم پای سیستم هستم حداقل

یه چند روزی طول میکشه به شیشه عادت کنی 

مثلا من سه سال پیش فریم هم عوض کردم با اینکه عینک بدون فریم بود یه دو سه هفته حس میکردم خوب نمیبینم بعد چشام عادت کرد

خودم خیلی راضی ام از شیشه اش

مثلا شیشه های دیگه زود خش می افتاد ولی این اصلا تو این سه سال اخ نگفت خوب میبینم 

تو هم عادت میکنی

ببین من بیست ساله که بودم از خواب بیدار میشدم باید عینک میزدم ولی از سی سالگی به بعد زیاد نمیزدم چون ...

شیشه همون بلوکات هستش؟؟؟شما چند گرفتید 

اها بخاظر ضعیف بودن چشمتون گفت این عینک و بگیرید یا حساس بودنش 

چون بلوکات نمره چشم و بالا پایین نمیکنه که نه؟؟

شیشه همون بلوکات هستش؟؟؟شما چند گرفتید اها بخاظر ضعیف بودن چشمتون گفت این عینک و بگیرید یا حساس بودن ...

بله سه ساله که بلوکات گرفتم

من فکر کنم سه سال پیش یک میلیون پول دادم برای شیشه تا پارسالم از اقاهه پرسیدم زیاد قیمتا تغییر نکرده بود الانو نمیدونم چقدر گرون شده

برای من خارجی بود 

بعد اقاهه گفت هر چی شماره چشم بالاتر باشه شیشه گرونتر هست 

دیگه دکتر گفت چون زیاد پای سیستم هستی بهتره که بلوکات بزنی

من شنیدم خیلی ها که مشکل ضعیفی هم ندارن دکترا میگن شیشه خالیشو بزنین اگه زیاد با گوشی و اینا کار میکنین

چشمام که خیلی ساله شماره اش تغییر نکرده از 25 سالگی ثابت شد چشمام البته دکتر گفت چون عینک زدی اگه نمیزدی تا 25 ممکن بود خیلی بالاتر بره