2777
2789
عنوان

رفیق اردبیلی

116 بازدید | 15 پست

یکی از دوستام که در واقع دوست صمیمیم هم بود نامزد کرده و خب به طبع باید بیشتر وقتش رو واسه نامزد و نامزدبازیش بذاره.این وسط من تنها موندم🥺

کسی هس باهم بریم بیرون و...🥺

بی همگان به سر شود تو هم روش😸😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اردبیلی نیستم اما اردبیل زندگی میکنم. اردبیلیا اصلااااا با من که فارسم نمیجوشن

یخن  یخ.  انگار اینا از یه عالم دیگه ان .  همین که میفهمن فارسی،  یجوری میشن.  عوضش با فارسها میتونم بجوشم.

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
اردبیلی نیستم اما اردبیل زندگی میکنم. اردبیلیا اصلااااا با من که فارسم نمیجوشن یخن یخ. انگار اینا ...

یعنی دیدی که با خودشون خوبن بعد با تو خوب نیستن؟

اخه منم دوست اردبیلی و تبریزی داشتم کلا ادمای گرم و صمیمی ای نبودن اخلاقشون اینطوری هست

یعنی دیدی که با خودشون خوبن بعد با تو خوب نیستن؟اخه منم دوست اردبیلی و تبریزی داشتم کلا ادمای گرم و ...

آره با خودشون خوبن و هررر و کرررر راه میندازن باهم ووخنده و فلان.  

اما براشون انگار زیادیه که با فارس دوس شن.  

من یه دوست اردبیلی داشتم ده سال پیش.  به شددددت حسود و فیریک .کلا تاکسیک بود. 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
اردبیلی نیستم اما اردبیل زندگی میکنم. اردبیلیا اصلااااا با من که فارسم نمیجوشن یخن یخ. انگار اینا ...

عشقم همه جا هر مدل آدمی پیدا میشه مثلا تهرانیام با ما نمیجوشن. ولی قطعا همه آدمای یه شهر یکی نیستن که جمع ببندیم.ادم خوب و گرم هم تو تهران هس هم اردبیل.

بی همگان به سر شود تو هم روش😸😘

منم فارسم و اردبیل زندگی میکنم ۷ ۸ ساله اومدیم و دقیقا درست میگی 😂 بااینکه بعضی دخترای ترک از قصد فارسی حرف میزنن فک میکنن کلاسه اونم بالهجه تازه. بنظرم بیا دوست شیم 😂🫰