فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
ن خوبه من شاید زود رفته بودم هفته هفت رفتم هیچ جا قبول نکردن بجز مندل ک شرف نداشتن
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
من دیروز ۷ هفته و ۶ روز ازمایش دادمنمیدونم میترسم پسر باشه بگن دخترکاش بگن تکرارش کن
ن نگران نباش ان شاالله راستشو میگن ولی اگ گفتن دختر دیگه امادگیشو داشته باش
شما ببخشید ک من از تجربیات ی دکتر همینجوری براتون گفتم چون منشی دکتر بودم بعدشم حق با شما ی اشتباه ی ...
واقعا بدم اومد من فکر میکردم اقایون فقط تو پستای رل و دوس پسر میان نگو تو تاپیکای بارداریم هستن عجبا