2777
2789
عنوان

خانومای متاهل بیاین

212 بازدید | 14 پست

شوهرم یه دوست نابابی داره. فیلم میفرسته براش. سگی میده بهش.. امروز با دوستش دعوا کردم نمیدونم کاردرستی کردم یانه. 

کارداشتم اومدم خونه بابام هنوز شوهرمو ندیدم😔

سگی چیه

من یه دختر ضعیف و وابسته ام جسارت ندارم نمیتونم ابراز وجود کنم نمیتونم از خودم به عنوان تکیه گاه استفاده کنم.. دعا کنید بلاخره منم قوی شم طوری ک حرفای هیچکس برام مهم نباشه✨💔🙏🏼،1404//4/2خداروشکر دارم بهتر میشم اعتماد به نفسم بالا رفته🙂‍↔️  (◠‿◕) 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کار درستی نیست.. چرا ب رفیق شوهرت ایتارو گفتی.. نکن

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

حق میدم بخاطر زندگیت اینجوری واکنش نشون بدی

حالا چیکارکنم😔معلوم نیست تکلیف زندگیم ی میشه بایدونه بچه. اقا من میگم بااین دوستت نگرد چیزی نخور. دشمنشه هی سرسیخ میکنه شوهرمه 

ولکن بزار بخوره دقیقا این شرایط تجربه کردم با دوستش دعوا کردم 

هیچی نشد 

خودش خسته میشع ضرر نداره شوهر من طوریش نشد .

الانم خودش گذاشته کنار بنظرم خودت و همسرت عذاب نده 

یه دوره ای بعضی مردا اینطوری ان بعدا درست میشن

من یه دختر ضعیف و وابسته ام جسارت ندارم نمیتونم ابراز وجود کنم نمیتونم از خودم به عنوان تکیه گاه استفاده کنم.. دعا کنید بلاخره منم قوی شم طوری ک حرفای هیچکس برام مهم نباشه✨💔🙏🏼،1404//4/2خداروشکر دارم بهتر میشم اعتماد به نفسم بالا رفته🙂‍↔️  (◠‿◕) 

ولکن بزار بخوره دقیقا این شرایط تجربه کردم با دوستش دعوا کردم هیچی نشد خودش خسته میشع ضرر نداره شوهر ...

روزی که داشتم زایمان میکردم دوستش براش فیلم میفرستاد.یا همش از همکارای زن میگه پیش شوهرم. یا میگه دوست دخترای قبلیت چجوری بودن. بااینکه متاهله دوستش انقد عوضیه. شوهرم ادم بدی نیست. فقط من ادمیم دوست ندارم ازاین چیزا بخوره. بخوره این چیزارو کم کم کارای دیگرو میکنه. 

روزی که داشتم زایمان میکردم دوستش براش فیلم میفرستاد.یا همش از همکارای زن میگه پیش شوهرم. یا میگه دو ...

با زبون محبت وقتی حالش خوب بود

بهش بگو من ناراحتم از دوستیت با اون آدم میترسم باعث جدایی و  تخریب شدن حریم زندگیمون بشه 

من دوسِت دارم دلم نمیخاد از دستت بدم 

فقد کنار تو احساس امنیت دارم .

با دوستش دعوا نکن به غرور همسرت برمیخوره بدتر لج میکنه 

درعوض با محبت هی بکشون سمت خودت.

و آرام آروم رابطش قطع کن 

این میشه سیاست 

چرا نگم زندگیمو داره خراب میکنه. رفت امد خانوادگی داشتیم باخانومش متاهله

خب  چی بگم انجام بده 😑. چ اخلاق تندی داری

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

پدر منم همچين دوستي داشت مامانم دائم نفرين ميكردداداشم به خود طرف گفته بود شب و روز مامانم نفرينت مي ...

اره بهش گفتم اگه دوست خوبی هستی الان این حرفا که من بهت زدمو نمیری به شوهرم بگی. گفت هرچی از دهنت دراومد به من گفتی میرم میگم. الانم جواب تماسامو نمیده شوهرم