2777
2789
عنوان

کمک کمک برای پیراشکیییییییییی

34 بازدید | 5 پست

سلام خانومهای عزیز،وقتتون بخیر

یه سوال واجب داشتم

من یه مقدار خمیر از نونوایی لواش گرفتم که فردا باهاش پیراشکی درست کنم همیشه این کارو می کنم،

ولی این دفعه چون فردا وقت ندارم و نمیرسم مواد داخلش رو آماده کنم، میخوام امشب  مواد پیراشکی رو سرخ کنم حاضر کنم و بذارم داخل پیراشکیها

پیراشکیهارم بپیچم بذارم یخچال و فردا ظهر بذارمشون تو فر

به نظرتون پیراشکیها نپخته تو یخچال باشن تا فردا خراب میشن؟

✨️" خدا را شکر که مولایم علی(ع) شد..."✨️

نه خوب میشه اشکالی نداره فقط داخل ظرف بزار خشک نشه

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خمیر رو جداگانه تو ظرف بزار تو یخچال و مواد هم جداگونه

فردا سریع بپیچ و بزار تو فر

ولی به نظرم خمیر تا فردا ترش میشه کاش فردا میخریدی

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی  
حالا که همیشع درست میکنی باید به منم یاد بدی عشقم😋

عزیزمی.

سیب زمینی و سوسیس ( یا گوشت چرخکرده) و فلفل دلمه ای های رنگی و قارچ رو به صورن نگینی(قطعات خیلی کوچیک) خورد می کنم و بعد باهم قاطیشون میکنم و با ادویه های مورد نظرم(مثل زردچوبه و فلفل سیاه و دارچین و خلاصه هرچی دوست داشتی) تفت میدم(مایل به سرخ شدن) و بعد توی خمیر پیراشکی آماده و یا خمیر نونوایی میپیچم(میتونی شکل مناسب پیچیدنش رو سرچ کنی) و توی فر یا توستر میذارم.

دخترم به مواد داخل پیراشکی پنیر پیتزا هم اضافه میکنه که خوشمزه میشه.

✨️" خدا را شکر که مولایم علی(ع) شد..."✨️