2777
2789

نقره نمیپسندم ، بنظرم طلا بهتره حتی اگر هدف سرمایه گذاری هم نیست!

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پول کم دارم. .... اونقدری نیست بشه زیاد طلا خرید🥲

پارسیان بخر از ۸۰۰ ، ۹۰۰ تومن میتونی بخری حتی کمترش هم هست 

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

فقط طلا بخر، من یه مدت خیلی دنبال ظرف نقره بودم برای استفاده البته، بعد از خیلی پیگیری، متوجه شدم بع ...

عه... خیلی ممنون..... داشتم همینطور تو گوگل میخوندم نوشته بود نقره رشدش از طلا بیشتره و.... در درازمدت خیلی سود آوره😕

برام یه صلوات می فرستی🌹😍
عه... خیلی ممنون..... داشتم همینطور تو گوگل میخوندم نوشته بود نقره رشدش از طلا بیشتره و.... در درازم ...

نه اینطور نیست من خیلی پیگیری کردم، حتی توی تاپبکهام هست که در مورد ظرف نقره سوال کرده بودم، البته بگم ظرفش سنگینه گرونم میشه، مثلا سینی همون زمان کمتر از ۵۰ میلیون تومن نبود

نه اینطور نیست من خیلی پیگیری کردم، حتی توی تاپبکهام هست که در مورد ظرف نقره سوال کرده بودم، البته ب ...

ممنون از راهنمایی که کردین🌺

برام یه صلوات می فرستی🌹😍