همسر دایی کوچیکم خیلی اذیت میکنه در حدی که میاد خونه بابابزرگم عربده میکشه، دیگه جوری شده که پدر خودش هم خونه راش نمیده. ماهی یه بار دعوا دارن. و با پدربزرگم همسایه هستن همش میاد اونجا بی حرمتی میکنه شنیدیم پیش اون یکی زنداییم به بابا بزرگم کلی فحش داده. حالا بابابزرگ من زمین گیره ، نه می تونه راه بره نه می تونه حرف بزنه . دایی بزرگم و خانمش و مامانم ازش مراقبت میکنن . خانم بعد اون همه فحش و بی احترامی باز برگشته خونش. مامانم خیلی حالش بده . از یه طرف میگه بی چاره داداشم که زندگیش این طوری شد از طرفی میگه مطمئنم واسه عید دیدنی با زنش میاد خونه اقاجون و عین خیالش هم نمیشه زنش چه قدر به پدرم بد دهنی کرده. امروز از شدت ناراحتی غذا نخورده.
خالم هم طبقه پایین خونه پدربزرگم زندگی میکنه و اونم همش نگران این زنداییم باز پاش به خونه اون و اقاجونم باز بشه و متاسفانه خالم افسردگی داره، حال روحیش چندان خوب نیس
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببخشید بی عرضگی از داییتهادم باید خیلی بی غیرت باشه به پدرش توهین کنه بعد همون ادمو بزاره تو زندگیش ...
دقیقا ، داییم واقعا بی عرضه هست. زن داییم اومده بود داد میزد که داداشتون برا عروسی برادرم نه برام لباس خریده نه پول داده، بعد داییم گفت ۱۰ میلیون پول ریختم به حسابش ، دو میلیون نقد دادم واسه شاباش ، ۷ تومن هم پول دادم برا لباس مجلسی 🤦♀️ خب لعنتی چرا دروغ میگی ، عوض اینکه افتخار کنی شوهرت این همه هوای تورو داره میای میگی برام خرج نمیکنه
بنظرم اول با دایی بزرگت حرف بزن با داییت اتمام حجت کنه میدونی تعریف کردی یاد مادربزرگ بدبخت خودم افتادم چقدر عذابش داد چقدر اشک ریخت دایی بی عرضم کل خاندان رو ریخت بهم بعد که مامان بزرگم دق کرد طلاقش داد الان همه طردش کردیم
بنظرم اول با دایی بزرگت حرف بزن با داییت اتمام حجت کنه میدونی تعریف کردی یاد مادربزرگ بدبخت خودم افت ...
اخه یه موضوع دیگه هم هس، دایی بزرگم دوسال پیش به دایی کوچیکم پول قرض داد بعد تا الان زنش نزاشته که داییم پول رو پس بده . دو هفته پیش باز داییم بزرگم به روش آورده اونم گفته یه کارت خالی بده خورد خورد بریزم . می ترسم بین شون دعوا بشه پول داییم رو پس نده.