2777
2789
عنوان

خانمای باسیاست بیاین یه لحظه

63 بازدید | 7 پست

شوهرم رفته مسافرت بهش گفته بودم اونجا رفتی باید هرروز بهم زنگ بزنی ، میدونم فشار کار روش زیاده ولی بقیه روزام اول من پیام میدادم دیروز ک پیام ندادم اونم نداده تاحالا ، بنظرتون چیکار کنم پیام بدم یا صبر کنم خودش پیام بده ؟

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
منم تو این موقعیتم

فک کنم اخرشم باید خودمون پیام بدیم ، ازین مردا نمیشه توقع داشت

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فتته به پا میکنم میکشم کنار بعد خودش میاد

چطوری فتنه به پا میکنی یعنی؟

پیام بده

پیام بدم دعواش کنم یا  برو خودم نیارم ؟