مریض بود کلی گریه کرده از درد بردمش دکتر به زور گفت بگو آمپول ننویسه گفتم ننوشت دارو داد اومدیم خونه هر کاری کردم داروهاش نخورد اینقدر داد زدم و خودمو کتک زدم اعصابم خرابه از دستش صبح تا حالا گریه و زاری داره حالا هم دارو نمیخوره 7 سالشه خیلی ترسوعه 😢
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
این اشتباهه که نمیزارید امپول تجویز کنن بچه های کوچیک امپول باید براشون تجویز بشه چون داروهاشون رو نمیخورن و درمانشون طولانی تر میشه و خودتون بیشتر اذیت میشید
باهاش صحبت کنبگو نمیشه بدون دارو خوب بشییا باید امپول بزنییا سرم بزنییا دارو بدنبنظرم عذاب نده خودتو ...
اصلا به هیچ صراطی مستقیم نیست هر بار میرفتیم به زور آمپول میزدیم براش پنج نفری میگرفتیمش بخاطر همین ایندفعه دیگه دکتر هم نمی اومد با گریه بردمش قولش دادم آمپول نزنم از سرم عم وحشت داره با اینکه تا حالا نزده 😥
متوجه نشدم نه مریضه چند روزه امروز گوشش شدید درد اومده دکتر بردم گفت گوشش عفونت داره
مریض هست ولی گریه زاریش و کج خلقیش برای اینه خسته شده از خونه و دردش و یکنواخت بودن محیط...کمی بغلش کن باهاش حرف بزن بگوو مامان ی فرشته در گوشم گفته دلیل گریه هات چیه دوس داری من وبابا ببریمت بیرون بگردی برات غذا بگیریم بخوری...حتما بغلش کن
اشتباهو همونجا کردی که به حرفش گوش دادی برا امپول.قدرتو دادی دستش.بچه ها همیشه باید بدونن اونی که تصمیم میگیره پدر مادره.الانم جگع کن داروها رو.بگو بابات که اومد میبریم دکتر اگه صلاح دید امپولتو بنویسه باز.بعدم برو به کارت برس بزا گریه کنه