2777
2789

خدا روزیتو به هر طریقی میرسونه خدا به ارزوهات به هر طریقی حواب میده شاید ما باید صبرمون بیشتر کنیم☺️🫸🏼

سواحل جنوب 

شکاریه منو همسرجان 😁🫶🏻«اللَّهَ يَفْعَلُ مَا يَشَاءُ»

"مطمئنا هرچی خدا بخواهد، همان میشود!"

امیدوارم خدا برات خوب بخواد، قشنگ بخواد، بهترینارو بخواد، اونی که تو دلته رو بخواد، چیزی که ذوقشو داری بخواد.

آره! امیدوارم فقط اون برات بخواد✨

‌یجا نوشته بود تازمانیکه نفس میکشی و میتونی تپش قلبتو حس کنی، امیدی هست. 

پس بهونه الکی نیار و پاشو تمام تلاشتو برا زندگیت بکن🌱☕️🥹

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

میشه یه کمکی به من بکنید؟مشاورید درسته؟

بله عزیزم بفرمایید 

به این ایدیم تو ایتا پیام بدید @Yonity

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.