2777
2789
عنوان

😭😭خانما تروخدا ی لحظه میاین 😖

88 بازدید | 16 پست

اول اینو بگم 

۱۷ سالمه و اهل رل و... نیستم لطفا مثل ی خواهر راهنماییم کنین به سرزنشتون نیازی ندارم

یه مدته برای فرار از فکر و... ببخشید خود ار ضایع میکنم😭😭شده هر روز دیگه

حالم از خودم بهم‌میخوره من اینجوری نبودم چیکار کنم

فیلم های .... میبینی ؟

سلااااام♥️🥰چندتا نکته: لطفا باهم مهربون باشیم،کسیو فضاوت نکنیم توو کار کسی دخالت نکنیم ،آی چرا خونت این وره شهره ؟آی چرا خونت کوچیکه؟آی چرا مجردی؟آی چرا سرکار نمیری؟آی چرا و چرا و چرا ها رو بذارید برای رفع مشکلات زندگی خودتون و در نتیجه زندگی بهتر و شاد تر...بقیه صلاح زندگی خودشونو بهتر از ما میدونن!♥️(خلاصه پاراگراف بالا میشه:«فضولی ممنوع») چه در فضای مجازی چه در زندگی فامیل ها و اشنایات و بستگان سببی و نسبی دخالت ممنوع⛔ادمی که صاحب زبونش هست قطعا ادم محترمیه♥️

چرا سرزنش عزیزم 

سلااااام♥️🥰چندتا نکته: لطفا باهم مهربون باشیم،کسیو فضاوت نکنیم توو کار کسی دخالت نکنیم ،آی چرا خونت این وره شهره ؟آی چرا خونت کوچیکه؟آی چرا مجردی؟آی چرا سرکار نمیری؟آی چرا و چرا و چرا ها رو بذارید برای رفع مشکلات زندگی خودتون و در نتیجه زندگی بهتر و شاد تر...بقیه صلاح زندگی خودشونو بهتر از ما میدونن!♥️(خلاصه پاراگراف بالا میشه:«فضولی ممنوع») چه در فضای مجازی چه در زندگی فامیل ها و اشنایات و بستگان سببی و نسبی دخالت ممنوع⛔ادمی که صاحب زبونش هست قطعا ادم محترمیه♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هورمون ریخته بهم ی کم سمت خدا برو تا سرت بیفته دختر اینکارها آسیب به خودت

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

نماز بخون نماز چون باید بدنت پاک باشه بخاطرش کاری نمیکنی ک بتونی نماز بخونی

انرژی چاکرهات آمده پایین

مدتیشین کن اینقدر انرژیت بالا میره نیاز به این کار نداری 

در کنارش سرگرمی هایی ک بهت انرژی میده

من یه دختر ضعیف و وابسته ام جسارت ندارم نمیتونم ابراز وجود کنم نمیتونم از خودم به عنوان تکیه گاه استفاده کنم.. دعا کنید بلاخره منم قوی شم طوری ک حرفای هیچکس برام مهم نباشه✨💔🙏🏼،1404//4/2خداروشکر دارم بهتر میشم اعتماد به نفسم بالا رفته🙂‍↔️  (◠‿◕) 

واقعا عوارضداره؟البته افسردگیشو گرفتم الان

افسردگی اولش چشمات ضعیف میشه کم کم پریودیت بهم می‌ریزه واش کن به خدا نزدیک شو لطفا این کارها هنوز وقت هست 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم