2777
2789

اصلا مسئله ساده ست پیچیده نیست نمیدونم چرا اینجوری شد....

با نامزدم ( جدی نامزدیم😂) یه قراری گذاشتیم پنجشنبه بریم جایی ( تروخدا سنو نپرسید بزرگیم😂😂)

ما از هم دوریم نمیتونیم همو درست ببینیم

خداوکیلی شما دوران اول زندگیتون دلتنگ نمیشدید؟؟؟ امید من به همین ۱ روز ۱ روز هاست در هفته 

خانواده امم سر رفت و امد اذیتتتتت میکنن

برگشت الان گفت اره مادرم میگه کار داره قراره فلانکار رو بکنن 

من توضیح زیاد نمیدم سر شناسنایی نشدن

فقط اینو بهتون میگم ک برادرش اونجا هست میتونه توی کارها به اینا کمک کنه ک تا الان همه کاراشو نامزد من میکرده

🔴 عملا در لفافه گفت قراری ک گذاشتیم پر و نمیشه

منم ناراحت بودم و یسری صحبت راجع به چیزای دیگه کردیم

🔴🔴🔴من برگشتم بهش گفتم صادقانه به عنوان نزدیکترین آدم بهت

تو کنترل زندگیت دست خودت نیست

اصلا تو این زندگیو مدیریت نمیکنی !!! بقیه برات تعیین تکلیف یعنی قراره بکنن؟؟؟ تا کی؟؟؟؟

حقیقتا دوست داشتم بگم عاقا نوکر داداشت و مادرت اینا نیستی تا الان ۸۰ درصد کارای اون رو تو انجام دادی 

حالا ۱ روز تو نباشی چی میشه

داداشت اونروز رو کمک مادر پدرت کنه😐😐😐🥲

به قول معروف اینهمه رمضون یه بارم شعبون !!

رفت تو فکر....

یهو دیدم همونطور ک غرق فکر شده

زد زیر گریه 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

اصلا هاج و واج موندم

اره میدونم رو خانواده اش حساسه 

خودش ناراحته ک گیر کرده

ولی واقعا داشت خفم میکرد

خیلی پیچیپده ای 

به زور تونستم بفهمهم منظورتو از متنت

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی پیچیپده ای به زور تونستم بفهمهم منظورتو از متنت

ببین

هفته بعد ماه رمضونه جایی توی روز نمیشه رفت منم قراره روزه بگیرم اگر بشه

این هفته قرار گذاشتیم یه روزو بریم بیرون

توی لفافه گفت نمیشه 

چرا؟

چون باید برم فلانجا کمک بابام اینا

در صورتی ک اونجا داداشش هم بیکار نشسته و هست

میتونه کمک کنه

من خب ناراحت شدم

وقتی دوریم از هم

۱ روز بزور میشه همو ببینیم

برنگرده به مادرش بگه عاقا من کار دارم برنامه چیدم

بچه دیگه ات هم هست

بگو کمک کنه

ها خودش پیچیده تره🤔

ددقیقا

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

ای بابا گریه انداختی پسر مردمو🤣زیادی سخت نگیرید ولی بهس هم یاد بده که باید استقلال تو تصمیم داشته ب ...

اصلا موندم چطوری اینطوری شد...

چجوری یاد بدم اخه!!

توقع میره مرد ادم خودش بلد باشه