2777
2789

سلام  اتو مخزن دار چطوره؟ کاربردی هست؟ دردسر  نداره؟ پیشنهاد میکنین یا خیر ممنونم از راهنماییتون 🌹

مارکشم لطفا  اگر تجربه داشتین بفرمایید

اره من دارم مارکش فیلیپسه

من راضیم خیلی سریع داغ میشه

به هیچ عنوان لباس رو نمیسوزونه حتی اگه بذاری رو لباس ول کنی بری خودش سیستمی داره که قطع بشه.

دیگه هی نمیخواد مدام اب بریزی 

خودش سیستم تمیز کننده داره و کافیه دکمه‌شو بزنی تا همه‌ی جرم و اینارو بشوره.

در کل خوبه من راضیم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من دارم مارکش فیلیپسهمن راضیم خیلی سریع داغ میشهبه هیچ عنوان لباس رو نمیسوزونه حتی اگه بذاری رو ...

چند وقته دارین؟ 

من برای جهازم میخوام ، خیاطی هم میکنم   

،اینکه حتما باید رو میز باشه مخزنش؟ از سرعت گرم شدش راضی هستین؟ 

چند وقته دارین؟ من برای جهازم میخوام ، خیاطی هم میکنم ،اینکه حتما باید رو میز باشه مخزنش؟ از سرعت ...

من تقریبا دوساله

منم برای جهازم گرفتم.

دقیقا این اتو برای خیاط ها مناسبه

منکه خیاط نیستم شاید با یه اتو معمولی‌ترم کارم راه میافتاد ولی دیگه خریدم.

من روز میز اتو گذاشتم از این میز‌ها که زیرش کمده و توش چرخ خیاطیمو گذاشتم و بالاش میز اتوست و اتو رو روش گذاشتم.

سرعت داغ شدنش نهایت ۲ دقیقه است.

چند وقته دارین؟ من برای جهازم میخوام ، خیاطی هم میکنم ،اینکه حتما باید رو میز باشه مخزنش؟ از سرعت ...

مخزنش رو هم رو همون میز گذاشتم ولی هرجا بخوای میتونی بذاری چون سیمش خیییلی بلنده تقریبا دو متره شاید.

من اصلا سیمشو هنوز باز نکردم همونطوری مونده چون اتومو رو مخزن رو همون میز میذارم و فاصله ای نیست

مخزنش رو هم رو همون میز گذاشتم ولی هرجا بخوای میتونی بذاری چون سیمش خیییلی بلنده تقریبا دو متره شاید ...

خیلی ممنون از راهنمایبتون لطف کردین ، اتفاقا بخار اتو برام خیلی مهم هستش🙏🏻 

خیلی ممنون از راهنمایبتون لطف کردین ، اتفاقا بخار اتو برام خیلی مهم هستش🙏🏻

وای بخارش خیییلی خیلی زیاده

دکمه‌شو که میزنی همینطور بخار میده.

خیالت راحت واسه خیاط‌ها بهترین اتوعه.

وای بخارش خیییلی خیلی زیادهدکمه‌شو که میزنی همینطور بخار میده.خیالت راحت واسه خیاط‌ها بهترین اتوعه.

نمیدونین اتو و بخار دادن چقدر کمک میکنه لباس تمیز دربیاد😅🥲، پس میرم یک مارک خوب پیدا کنم، مرسی عزیزم🙏🏻🌹