2777
2789
عنوان

سال ساخت آپارتمان خیلی مهمه

267 بازدید | 22 پست

یه خونه داریم لوکیشن‌ عالی یعنی خونه های هم رده تو اون محل با سال ساخت بالا قیمتشون بالای ۵ میلیارده حالا ما به خاطر سال ساخت ۳ تومن گذاشتیم کسی نمیاد بخره به نظرتون کمتر می ارزه بفروشیم یا بازسازی کنیم خودمون بشینیم 

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد 🫠🤩🥰

ما که بعد عید تصمیم داریم بازسازی کنیم بشینیم .....تا وقتی که یه پول خوب دستمون بیاد مثلا بالای یه میلیارد تا عوض کتیم فعلا چندسال نمیشه

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو املاکای اطراف بعنوان خریدار بگو با فلان مشخصات میخواهی حتی برو بازدید انوقت میبینی کم گذاشتی یا زیاد. منم برای تعیین اجاره بها همبشه اینکارو میکنم 

خلاصه دوازده روز: اذربایجان حق همسایگی جا نیاورد و کمک کرد ابزار مرگ وارد کشور شود. فارسی زبانان افغان عامل مرگ و اوارگی مان شدند درحالیکه به انان کار و نان دادیم.  عده ایی از هموطنان قند دلشان میسابیند برای تجزیه. رسانه های معاند ربع پهلوی بر تخت مینشاندند. صداسیما پیرو مکتب طوری نکنید که فکر کنند طوری شده است درحالیکه طوری نشده است بود. یوتوب همه پیشگوی زایش مجدد پارس و انتقال جهان به  بعد پنجم!!!  اینستا پر از کلیپ همدلی و همیاری مردمی در حالیکه در واقعیت ویلا شبی خدا تومن بنزبن صف جاده های قفل نان گرانتر روغن نایاب... نی نی سایتیای غیر تهرانی و غیر اصفهانی همچنان در کف شوهر و کراش و عمل زیبایی ....

ما که بعد عید تصمیم داریم بازسازی کنیم بشینیم .....تا وقتی که یه پول خوب دستمون بیاد مثلا بالای یه م ...

هزینه بازسازی ام زیاده ولی اگه جا خوب باشه می ارزه

برو املاکای اطراف بعنوان خریدار بگو با فلان مشخصات میخواهی حتی برو بازدید انوقت میبینی کم گذاشتی یا ...

املاکا  میگن مشتری نیست نمی‌دونم 🥹

هزینه بازسازی ام زیاده ولی اگه جا خوب باشه می ارزه

اره خونمون بالای شهره....تقریبا....سیصد تموم میشه 

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

اره خونمون بالای شهره....تقریبا....سیصد تموم میشه

منم اگه فروش نره همین کارو میکنم چون با پول کم اگه بفروشیم هیچی پیدا نمیشه واسمون 

اسانسور داره؟ پارکینگ داره؟ سال ساختش چنده؟ دو مورد اول مخصوصا تو تهران متی از سال ساخت هم مهم ترن

متاسفانه تهران نیستم آره دوستم تهران بیست سال ساخت خریده تازگیا . آسانسور داره پارکینگ انباری فول امکانات فقط سال ساخت ۸۷

منم اگه فروش نره همین کارو میکنم چون با پول کم اگه بفروشیم هیچی پیدا نمیشه واسمون

دقیقا همین کار رو بکنین حیف فعلا کشورمون مشخص نیس چی به چیه ....حداقل یه تومن باید داشته باشی عوض کنی البته شهرما اینجوریه تهران بیشترم میخواد

املاکا میگن مشتری نیست نمی‌دونم 🥹

واقعا متوجه نشدی که گفتم برو بگو خریداری و میخواهی بخری، پرسید چه طوری میخواعی مشخصات ملک خودتو بگو مشابهش ببره بازدید و نرخ دستت بیاد. شوهرت بگو بکنه اینکارو اون میفهمه چیه منظورم. نزار املاک دیوار کنه ملکت رو هرگز بگو خودم گذاشتم. عکس هم نزار بگیرن

خلاصه دوازده روز: اذربایجان حق همسایگی جا نیاورد و کمک کرد ابزار مرگ وارد کشور شود. فارسی زبانان افغان عامل مرگ و اوارگی مان شدند درحالیکه به انان کار و نان دادیم.  عده ایی از هموطنان قند دلشان میسابیند برای تجزیه. رسانه های معاند ربع پهلوی بر تخت مینشاندند. صداسیما پیرو مکتب طوری نکنید که فکر کنند طوری شده است درحالیکه طوری نشده است بود. یوتوب همه پیشگوی زایش مجدد پارس و انتقال جهان به  بعد پنجم!!!  اینستا پر از کلیپ همدلی و همیاری مردمی در حالیکه در واقعیت ویلا شبی خدا تومن بنزبن صف جاده های قفل نان گرانتر روغن نایاب... نی نی سایتیای غیر تهرانی و غیر اصفهانی همچنان در کف شوهر و کراش و عمل زیبایی ....

درسته اما عجله نکن تا ضرر نبینی بهتر نیست بازسازی کنی بعد بفروشی؟

اصن نمیان ببیینن مشتریا تا میگن سال ساخت اینه میگن نه . انگار ماشین می‌خوان بخرن