2777
2789
عنوان

مامان خوشکلا زودی بیان

154 بازدید | 22 پست

سلام مامانا خوشکل من۳۷هفته باردارم به شدت پای راستم از توی لگن تا پایین درد میکنه به وضعی که راه نمیتونم برم و لنگ میزنم کسی تجربه ای داره راهنماییمم کنه مررسی  

خدای خوبم فرزندان مارو در پناه خودت حفظ بفرما .اونها رو به تو میسپاریم در مسیر خودت هدایتشون کن خداجونم 💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اون بخاطر فشار و سنیگینیه جنینه زایمان کنی درست میشه

واقعا غیر قابل تحمله گریه میشم از درد 

خدای خوبم فرزندان مارو در پناه خودت حفظ بفرما .اونها رو به تو میسپاریم در مسیر خودت هدایتشون کن خداجونم 💖
من راه میرفتم کف پام درد میگرفت اصلا نمیتونستم بزارمش زمین بعد زایمان خوب شدم نگران نباش

چی کار کنم ارومتر شه از تو لگنم قفل شده انگار صدا میده درد میکنه نه میتونم بشینم نه بخوابم نه راه برم کشته منو

سیاتیکه فک کنم که تو بارداری تشدید میشه.من از اول بارداریم اینجوریم

دکتر بهت دارویی چیزی نداده

سعی کن بیشتر استراحت کنی. امیدوارم سیاتیک نباشه. خیلی دردناکه سیاتیک. 

واقعا دردناکه هیشکی ام ندارم تو روستام باکلی کار خونه رسیدگی به مرغ و خروس اشکم درمیاد 

واقعا غیر قابل تحمله گریه میشم از درد 

وزنت چقدره؟شایددیسک باشه که تاپایین تیرمیکشه

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
واقعا دردناکه هیشکی ام ندارم تو روستام باکلی کار خونه رسیدگی به مرغ و خروس اشکم درمیاد 

توروستاکه فامیل زیادهست کاراروبیخیال استراحت کن کارا همیشه هست

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
من راه میرفتم کف پام درد میگرفت اصلا نمیتونستم بزارمش زمین بعد زایمان خوب شدم نگران نباش

اون ماله ورم بود